OlyBet liitub maailma suurima pokkerivõrgustikuga GGPoker Network

olybet poker uus gg network avamine

30. aprill 2020. aasta läheb Eesti pokkeri ajalukku. Sellel korral ei toimunud küll suuremat raha laialijagamist vaid Tallinnast tuli teade, et Olympic Entertainment Group allkirjastas kokkuleppe strateegilise partnerluse alustamiseks GGPoker Network`iga. Tegemist on maailma suurima pokkerivõrgustikuga ning kokkulepe on oluline teetähis Eesti mängudemaailma lipulaeva tegevuses. Mida see tähendab, on see, et alates. 30. aprillist on OlyBeti mängijatel ligipääs kõigile unikaalsetele GGPoker Network pakkumistele ja lisafunktsioonidele.


KOMMENTAARID ASJAOSALISTELT

OlyBet pokkeri kolimine uuele platvormile on kahtlemata suur uudis. GGPoker ettevõtte boss ei Jean-Christophe Antoine ei olnud samal ajal kitsi OlyBeti suunal komplimentide jagamisega: “OlyBet on ennast Euroopa mängude- ja pokkerimaailmas tõestanud kui üks võtmetegijaid ning omab selles kategoorias ehk isegi kõige enam kogemust. Lisaks veebis pokkerimängude pakkumisele korraldab OlyBeti omanikfirma Olympic Entertainment Group suuri Euroopa pokkerifestivale nagu Battle of Malta ja Kings of Tallinn”.

olybet poker uudised

Mees lisas, et koostööst võidavad mõlemad pooled ja nende soov on näha OlyBetti Euroopa absoluutse turuliidrina pokkerimängude pakkumises.


MIS ON TULEMAS?

Suur uudis tuli vahetult peale 100 000 000 garanteeritud auhinnafondiga WSOP Super Circuit Online Series turniiride seeria toimumise väljakuulutamist, mis hakkabki toimuma justnimelt GGPoker Network platvormil. Sajad pokkerisõbrad teevad juba trenni, et 3.-31. maini toimuvaks võistluseks parimas vormis olla. OlyBeti tegevdirektoril Veiko Grünbergilgi ei jäänud muud öelda, kui et võimas diil sai lukku pandud täpselt õigel ajal, sest nüüd saavad kõik OlyBeti pokkerisõbrad ka sellest mastaapsest turniirist osa saada ilma kodust lahkumata.

OlyBet lülitub GGPoker Network platvormi peale üle juba 30. aprillil 2020. aastal. Uus pokkeritarkvara saab olema kasutatav kõigis kohalikes keeltes nii Windowsi kui ka Apple kasutajatele. Ka Android seadmetes on platvorm juba saadaval, kuid iOS versioon 30. aprilli seisuga veel valmis ei ole.


Olybet Pokkeri tervitusboonus

Kui tunned, et oled valmis ka suurte meeste mängus sõna sekka ütlema, aga OlyBetis veel mänginud ei ole, siis alustamiseks on hea võimalus kohe sisse nõuda 2000€ väärtus uue mängija tervitusboonus. Summat ei saa sa muidugi kohe kätte vaid see vabaneb pokkerilaudades reikides.

olybet pokkeri kampaaniad

Lisaks tervitusboonusele ootab uusi mängijaid 300€ väärtuses põnevaid missioone, mis sulle on tasuta ning 100 euro eest turniiripileteid.


MIDA KUJUTAB ENDAST GGPOKER NETWORK

GGPoker Network on maailma suurim pokkerivõrgustik, mis mängijate arvu poolest seljatab isegi kuulsad PokerStarsi ja Microgamingu. Tegemist on Eestis uue nimega, kuid alles hiljuti koliti sinna üle ka kõik Optibeti pokkeriässad. Aasias on tegu kahtlemata kõige populaarsema pokkerimängu keskkonnaga, kuid tundub, et ka Eestis on see juba korralikult kanda kinnitamas.


Uued funktsioonid

Uus platvorm tähendab ka hulgaliselt uusi funktsioone, mida mängijad juba ammu on nõudnud. Nende hulka kuuluvad unikaalsed mängusisesed lisad nagu Smart Hud, All-in Insurance, Run it Twice jne. Kindlasti tasuks mainida ka PokerCraft-võimalusi: leia statistika, mänguanalüüsid ja -ajalugu kõik ühest kohast.


Ajalugu

GGPoker Network loodi juba 2014. aastal ning lisaks Aasiale on viimastel aastatel saatnud neid suur edu nii Euroopas, Kanadas kui ka mujal. Maailma suurimaks online pokkeri platvormiks tõusti 2019. aasta lõpus ja korraga mängib seal pidevalt üle 30 000 mängija.

2019. aasta lõpu poole hakkasid juhtuma juba suured asjad ja kõmu tekitati koguni 50 miljoni euro suuruse garanteeritud auhinnafondi väljapanekuga GGSeries 3 online pokkeriturniiride seeria korraldamiseks. Sellised kosmilised summad panevad tavainimesel pea ringi käima, kuid platvormi laia haaret ilmestavad just sellised tähtsad teadaanded kõige paremini.

ggpoker network mobile

GGPoker Network on juba ennast tõestanud kvaliteetse ja usaldusväärse platvormina ning nüüd keskendutaksegi laienemisele Euroopas ja Põhja-Ameerikas. Leiame, et eestlaste jaoks on see suurepärane võimalus pisut mõõtu võtta ka Aasia mängijatega, sest tegemist on kõige kiiremini areneva piirkonnaga maailmas, kus uut tüüpi meelelahutus ja lõbusad väljundid argipäeva rutiini peletamiseks võetakse alati rõõmuga vastu.

GGPoker Network on jõudnud juba üle 150 riiki ja kasvatanud mängijate baasi üle miljonipealiseks. Platvormi reklaamnägudeks on ikoonilised pokkeriprofid nagu Daniel Negreanu, Bryn Kenney ja Bertrand “ElkY” Grospellier.

Pokkeri tasuta missioonid ja turniiripiletid!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: