Nüüd saad NetEnt ruletimänge nautida uues mobiilivaates

netent live rulett

NetEnt live kasiino mängud on teinud suure sammu edasi ja kui slotimängude puhul on NetEnt kahtlemata üks kõige populaarsemaid tegijaid, siis on näha, et ka live kasiino poole pealt tehakse suuri pingutusi. Nüüd on välja tuldud uue värske välimuse saanud mobiilse vaatega live kasiino laudadel, mis paneb fookusesse veelgi enam just mängija.

Kui varem oli ruletimängimine NetEnt laudadel pisut vanamoeline, siis nüüd on kasutajakogemus tuntavalt paranenud ja lauad on hästi ühildatud mistahes telefonis mängimiseks.


– Uued funktsioonid ja täiendused

Kui oled üks neist, kellele meeldib telefoni rohkem pikuti käes hoida, siis enam ei pea mängukogemus selle pärast kannatama. Eraldi nähtavaks on tehtud ka 18 viimast numbrit, mis on kindlasti väga tervitatav lisandus paljude ruletifanaatikute jaoks. Hoia telefoni laiuti käes ja näed koguni 34 viimast numbrit. Dünaamilised kaameravaated erinevate nurkade alt ja otseteed lemmikute ja statistika ligi on saadaval mõlemas vaates.

netent live rulett uus

Live ruleti mängimise teeb ägedaks laiv ülekandes mängu näitamine ning ka selles osas on NetEnt teinud sammu edasi. Ülekande pilt võib nüüd olla vabalt ehk parimgi, mis veebis leida annab ning see katab ekraanist ära isegi kuni 50- 100.

Mängijad saavad panustamiseks kasutada ka Racetracki, tänu millele on panuste tegemine numbrite kogumi või mistahes mänguala peale veelgi mugavam ja kiirem.

NetEnti kommentaar:
“NetEnt live mängude direktor Andres Rengifo kinnitas, et NetEnt meeskond on seadnud prioriteediks live kasiino mängude jätkuv täiustamine, et mängijakogemust parendada just mobiilis panustamise osas. Uus ruletivaade on selge sõnum, et ka live kasiino mängude maailmas olla valmis sisse võtma liidripositsiooni.”

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: