Nüüd saab ka mobiilis mängida mitut mängu samal ajal

videoslots split screen feature

Kui oled üks neist mängijatest, kes peab arvutis mängimist old-school teemaks, siis rõõmustad kindlasti uudiste üle Videoslots kasiinolt. Videoslots ei paku mänguteenuseid küll Eestis, aga just nemad on esimesed, kes pakuvad mobiilis mitmel ekraanil samaaegselt mängimist. See tähendab, et mängija saab spinnida või teha panuseid live kasiinos mitmel mängul samaaegselt, lisada mängijakontole raha samal ajal kui mäng käib ja palju muud kasutajasõbralikku. Tuleb tõdeda, et online- kasiinode maailmas on innovatsioon ja head uudised saamas igapäevaseks!


MÄNGI MITUT MÄNGU MOBIILIS SAMAAEGSELT

Kuidas see siis täpselt käib? Põhimõte on tegelikult väga lihtne- kui oled kokku puutunud uuemate Android telefonidega, siis juba aimad, millest jutt käib. Siiski ei jagune mobile split screen puhul ekraan kaheks sama põhimõtte järgi vaid tegemist on spetsiaalse formaadiga. Kui tehnoloogia osutub mängijate hulgas populaarseks, siis pole kahtlust, et varsti on see kasutatav kõigis innovatiivsemates Eesti online-mänguportaalides.

Mõned tähelepanekud, mida uue formaadi kasutuselevõtt on kaasa toonud, võiks olla järgmised:

1. Tänu lisandunud ekraanile saad kontole raha juurde kanda, aktiveerida välja teenitud kasiinopreemiaid ja otsida teisi mänge ilma oma lemmikmängu sulgemata.

2. Uus funktsionaalsus on integreeritud kasutamiseks nii iOS kui ka Android operatsioonisüsteemides.

3. Tänu kahele eraldi mänguväljale võid võita kaks korda rohkem raha, kuid samal ajal teeb see mängu pandud summadest ülevaate saamise ka märksa raskemaks.


KOKKUVÕTE

Arvutis saab mitut mängu samal ajal mängida juba ammusest ajast, aga nüüd on lootust, et sama funktsionaalsust rakendatakse ka järjest rohkemates mobiilikasiinodes. Esimesena tutvustab uut tehnoloogiat väiksel Malta saarel alguse saanud innovatiivne Videoslots kasiino, kuid jääme ootama, et ka Eesti mänguportaalid uuendustega kaasa lähevad. Uus mobile split screen-tehnoloogia on igati ahvatlev, kuid tuletame meelde, et mängida tuleks alati vastutustundlikult hoolimata sellest kuitahes põnevaks olukord kasiinos kujuneda võib.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: