Nolimit City uuendused xWays ja xNudge

nolimit city xways xnudge tehnoloogia

Oleme palju rääkinud erinevat tüüpi slottidest ja mille poolest need teineteisest erinevad. Kui Megaways pole enam kellelegi võõras, siis väiksem mängutootja Nolimit üritab panna nurgakivi uut tüüpi innovatsioonile. Lubage tutvustada: xNudge ja xWays.

xWays ja xNudge on keskmise suurusega Nolimit City nimelise mängustuudio välja mõeldud tehnoloogia, mille eesmärks on mitmekesistada slottidel kogetavaid elamusi. Analoogselt mistahes teistele uuendustele pakuvad need uusi võiduvõimalusi ja alternatiivseid kogemusi.


xNudge

xNudge funktsioon teeb keskpärasest mängust tõelise möllumasina. Selle saavutamiseks kasutatakse nii-öelda võnkuvaid asendussümboleid, mille omadused avalduvad erineval moel.

Iga võnke korral kasvab võidukordaja väärtus. See sümbol, mis oli võnkes osaline, pakub seejärel võidukordaja väärtuse võrra suuremaid võite.

xNudge funktsiooni erinevad tahud avalduvad hästi Nolimit mängudel nagu Tombstone, Deadwood ja Dragon Tribe.

nolimit city xways xnudge slotid


xWays

xWays lisab mängudele üllatusmomenti ja muudab olukorrad ettearvatumateks. Mängudel, millel on väiksem võiduliinide arv, võib see tänu xWays meetodile hakata kiiresti kasvama.

xWays võimalused saab ära kasutada slottidel nagu Punk Rocker, Dragon Tribe, ja Pixies vs Pirates.


xWays + xNudge

Kombineeri Nolimit kaks uuendust ja koge maagilisi elamusi. See on võimalik slottidel Dragon Tribe ja Pixies vs Pirates.

Kus Nolimit City mänge leida?

Populaarse Nolimit City slotid leiad enamikes parimates Eesti kasiinodes nagu BetSafe, Kiirkasiino, NoAccountBet, Unibet, Slots.io ja teised.

Mängi kohe ilma registreerimiseta
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: