Ninja kasiino uus tööde Ninja Sports

ninja spordiennustus avamine uudised

Ninja kasiino on selle algusaegadest peale olnud eestlaste üks lemmik mänguportaale. Kui see 2018. aastal uksed avas, hämmastas paljusid kui lihtsaks on tehtud mängimise alustamine- kontot polnudki enam vaja. Nüüd mitu aastat hiljem on lisandunud võimalus teha panuseid ka spordi peale nii enne matšide algust kui ka juba sündmuste ajal.

Proovi ise ja saad alustamiseks 10€ riskivaba panuse ilma täiendava läbimängimise nõudeta! Spordiennustuse lehel hakkavad kohe silma eraldi sektsioonid parimate liigadega ning võimalus reastada spordialasid tähestiku järjekorras. Lehe keskosas on populaarsemate spordialade live panustamine, kõige olulisemad spordisündmused ja peagi algavad sündmused ning vasakul traditsiooniline spordialade põhimenüü.

ninja spordiennustuse matsid

Esmapilgul näeb Ninja Sports suurepärane välja ning midagi üleliigset ei ole. Saad valida ka seda, kuidas koefitsiente kuvatakse, kas inglise, ameerika või euroopa vormingus.

Ninja Sports uued mängijad saavad kasu lõigata Pay’n Play tehnoloogiast samamoodi nagu kõik Ninja kasiino slotihundid. Tee sissemakse ja süsteem loob taustal sulle automaatselt virtuaalse konto, millele edaspidi sisse logida saad panga ID abil. Eraldi registreerima ei pea, kuid sissemakse tegemiseks pead omama aktiivset pangakontot Eesti suuremates pankades Swedbank, SEB või LHV. Suureks plussiks on ka ülikiired väljamaksed, mis võtavad aega kõigest mõned minutid.

UUS SPORDIENNUSTUS NINJA KASIINOLT
Uuendatud tervitus boonus kuni 200%
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: