NetEnt mängulooja selle suve hitt on Gonzos Quest Megaways

gonzos quest megaways slot netent

Gonzo’s Quest on läbi aegade üks legendaarsemaid slotimänge, millel äge ülesehitus ja visuaalne kujundus. Lisaks võimalusele võita palju raha, on mängu peategelane Gonzo ise juba selline tegelane, kellega lihtne samastuda.

Aardejaht, seiklused ja ootamatud üllatused on just see, mida paljud mängusõbrad slottidel näha tahavad. Mängu looja NetEnt tõi selle populaarse sloti avalikkuse ette juba pea kümme aastat tagasi 2011. aastal, kuid mängu suur menukus pole seniajani kuhugi kadunud.

Nüüd, vahetult peale teise populaarse mängudetootja Red Tiger Gaminguga ühinemist on NetEnt otsustanud teha valmis Gonzole järje. Koostöös just selle mängustuudioga saigi teoks tõeliselt südametukseid vahele jättev Gonzo temaatika järjekorras teine mäng. Gonzos Quest Megaways keskmes, nagu nimigi ütleb, on Megaways tehnoloogia, mille puhul võiduliinide arv varieerub iga keerutusega.


– Gonzo’s Quest Megaways tutvustus ja detailid

Tuttav nimi “Gonzo’s Quest” paneb kohe kõrvu kikitama kõigil, kes vähegi online mängudel õnne proovinud on. Sellel korral pole tegemist aga lihtsalt laisa maailmaränduriga vaid boonusfunktsioonid tõmbavad mängumootori lausa mürinal käima.

Kosena langevad sümbolid võimalusega võita mitu korda järjest, Free Fall boonusvoor, Purunematud Wildid, Maavärina funktsioon ja võidukordajad on kõigest mõned ägedamad lisad, mis julgeid slotisõpru ees ootavad. Hea õnne korral võid tehtud panuse väärtuse tagasi võita kuni 21 000 kordselt.

Kui oled varem Gonzo’s Quest originaali proovinud, siis tead juba enam vähem, kuidas mäng on üles ehitatud, kuid paremad visuaalefektid ja teravam graafika lisavad elamusele veelgi rohkem värvi juurde.


– Megaways eripära

Megaways tehnoloogia pole ka Gonzo maailma raputamata jätnud. See tähendab aga, et rullikute arv on kasvanud kuue peale ja sümbolite arv igal rullikul varieerub kahest seitsmeni. See, kui palju võiduliine iga mänguvooru ajal kasutusel on, selgub alles siis, kui rullikud lõpuks käima lähevad ning varieerub vahemikus 64 kuni 117 649.

Kui Gonzo originaal tõmbas juba siis tähelepanu kosena langevate sümbolitega, siis Megaways süsteemi sobitub see struktuur samuti ideaalselt. Kui siia lisada veel mõnus taustatümakas, ongi kokku pandud tõeliselt atraktiivne mänguautomaat.


– Kuidas võtta mängust maksimum?

Gonzo’s Quest Megaways mängul on adrenaliinitase kogu aeg laes nii tavarežiimil möllates kui ka rohkete boonusvoorude ajal. Nagu võib arvata, on tegu volatiilse mänguga, millel võib juhtuda absoluutselt kõike!

Kuigi võid suurelt võita mistahes spinniga, siis tõeliselt põnevaks läheb ikkagi siis, kui saad küüned taha mõnele hinnalisele boonusele! Vaatame neist mõnda pisut lähemalt.

Avalanche- tehnoloogia kujutab endast mängija jaoks kasulikku struktuuri, mille puhul sümbolid langevad positsioonidele kosena. Peale iga võiduliini moodustumist haihtuvad neis osalenud ikoonid ja need asendatakse uutega. Nii võid sama raha eest võita mitu korda järjest. Kosena langevate sümbolite puhul on eriti hea see, et iga uue sümbolite saju puhul kasvab võidukordaja ühe võrra. Nii võid võitudele saada ka kuni viiekordse võidukordaja.

gonzos quest megaways slot screen gonzos quest megaways slot freespins

Kui soovid eriti ilusa võidusummani jõuda, hoia silmad lahti “Earthquake” boonusvooru ajal. Käima võib minna see mistahes ajal juhuslikult ja kui see juba alanud, kaotatakse alustuseks mänguväljalt kõik vähemväärtuslikud sümbolid ja asendatakse need hinnalisematega.

Küsimärgi sümbolid on “Unbreakable Wilds” ehk eesti keeles “Purunematud Wild asendussümbolid”. Need on kasulikud selle poolest, et isegi kui need on osa võiduliinist, ei kao need kuhugi vaid püsivad oma kohal kuni uusi võiduliine enam ei moodustu.

Tasuta spinnidega boonusvoor toimub kuni viieteist keerutusega kasiino kulul olenevalt mitu “vabalangemise” sümbolit selle käivitas. Kohe, kui boonusvoor pihta hakkab, saad valida, kas soovid kasutada priikeerutusi või proovida õnne hoopis Royal Wheel nimelise õnnerattaga.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: