NetEnt mängulooja ostab ära konkurent Red Tigeri

netent red tiger cooperation

Kui tihti kasutavad suured mängutootjad uute mängude loomisel väiksemate ja paindlikemate mängustuudiote abi ja on vahel ainult nimeks mängu taga, siis aeg-ajalt juhtub, et suured “vaalad” otsustavad lootustandvamad tegijad päriseks omale osta.


– RED TIGER GAMING

Red Tiger loodi 2014. aastal ning kõige paremini tuntakse neid jackpotimängude poolest, mis pakuvad hiigelvõite iga päev. Innovatiivne ettevõte pakub tööd 170 töötajale ja omab kontoripindu nii Bulgaarias, Maltal kui ka Isle of Mani saarel. 2019. aastal on firma eeldatav kasum 18 miljonit.


– MÄNGUTOOTJATE TULEVIK JA KOOSTÖÖ

Kui Red Tiger on päid pöörama pannud juba viimased mitu head aastat, siis edasipidi võib nende nimi sellisel kujul kasiinomaastikult sootuks kaduda. Selleks on lihtne põhjus- maailma üks suuremaid kasiinomängude tootjaid ja kahtlemata edukaim, NetEnt (NET Entertainment), on otsustanud Red Tiger Gaming Limited ettevõtte täies mahus endale osta. Tehingu esialgseks väärtuseks hinnatakse 200 miljonit naela (~220,000,000 eur), millele võib lisanduda veel 23 miljonit 2022. aastal.

Mida tähendab see lüke kasiinomängija jaoks? Oleme kindlad, et Red Tigeri mängud, mis seni slotisõprade südametesse pugenud, jäävad kättesaadavaks ka edaspidi. Mida muud selle tehingu taga näha võibki, kui NetEnti soovi saada osa Red Tiger viimase aja uskumatust tähelennust. Kui NetEntil endal peaks olema ideed otsa saanud, siis värske mängustuudio on ehk just see, mida neil kasiinosõprade jätkuvaks rõõmustamiseks vaja ongi.


– KOKKUVÕTE

NetEnti soov ja otsustuskindlus vähemtuntud Red Tiger mängulooja ostmisel näitab, et firmal on kindel plaan olla kasiinomängude maailmas teerajajaks ja luua moodi ka järgnevatel aastatel. Viimasel ajal on NetEnt eriti suurt tähelepanu pööranud reguleeritud turgudel oma turuosa suurendamisele ja vajalike litsentside saamisele. Pole kahtlust, et Red Tiger mängulooja ostmine lisab hoogu nende globaalsetele vallutusplaanidele.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: