“Mystery Mega Moolah” jackpoti võitja on nüüd 18 900 000 € võrra rikkam!

mega moolah jackpot

Ahsa pauk! “Mega Moolah” jackpot läkski välja ning sellega purustati online slotimängudel võidetud jackpottide maailmarekord! Suurvõit ületas 18 900 000 eurot ja see võideti 28.09.2018!

Mega Moolah jackpotivõitja on ennast kirjutanud suurte tähtedega kasiinoajalukku. Saime just teada, et üks õnnelik slotisõber on lõpuks endale napsanud järjest paisunud jackpoti “Mega Moolah” slotikal!
Kes on see aegade suurima kasiinovõidu enda taskusse pistnud mängija? Seda me veel ei tea, kuid avaldame selle peagi, millises kasiinos ja kes täpselt nii õnnelikuks osutus.

Alles paar nädalat tagasi kerkis “Mega Moolahi” jackpot üle 14.8 miljoni, mis oli suurem, kui endine 2015. aastal võidetud suurim online kasiinos võidetud rahasumma.

Mega Moolah jackpot wheel

“Mega Moolah” jagas jackpotti “Mega Moola Isis” mänguga, millel on kõrgemad panustamise limiidid ning mõeldud highrolleritele. Isises on mängutempo kiirem ning võrreldes “Mega Moolahiga” lisanduvad mõned huvitavad funktsioonid.


Jon Heywoodi 2015. aastal Betways võidetud ja Guinessi rekordite raamatusse kantud 17 879 645 € võit on nüüd…ajalugu!

“Mega Moolah” jackpoti võit tegi lõpu inglase Jon Heywoodi valitsemisajale Guinnessi rekordite raamatus online mänguautomaatidel võidetud maailma suurima jackpoti võitjana.

jon heywood betway mega moolah jackpot winner

Eelmine rekord oli 17 879 645€, mille Mr. Heywood võitis 6. oktoobril 2015. aastal – Betways Microgamingu “Mega Moolahit” mängides.


See pole aga kõik!

Suurte jackpottide võidud ei tähenda, et mänguautomaadid nüüd rahast tühjad on. Näiteks Yggdrasili “Joker Millionsil” võid praegu võita jackpotiga peaaegu 5 miljonit eurot! Nagu ikka Yggdrasili mängud, paistab ka “Joker Millions” silma sujuva ja nauditava mängukogemusega.

Eelnimetatud mängud leiad pea kõigilt meie lehel analüüsitud kasiinodest.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: