Mr.Slotty uus tegija Eesti kasiinomaastikul

kingswin kasiino mrslotty

Kingswin kasiino jätkab üllatamist kui juba lühikese aja jooksul tullakse välja järjekordse täiesti uue mängutootjaga. “Mr.Slotty” on Leedust alguses saanud kasiinohuviliste kamp, kes keskendub nagu nimigi ütleb peamiselt slotimängude loomisele. Laua-ja live-kasiino mänge neilt eriti ei leia, kuid olgem ausad -rullikutel hullamine ja Wildide taga ajamine on ju lõppude lõpuks kõige lõbusam!

Mängud on kõrgkvaliteedilise graafikaga ja loominguliselt kujundatud. Juba 2013. aastast alates slotte loonud seltskond pöörab erilist tähelepanu mängude sujuvale tõrgeteta töötamisele mistahes seadmes mängides.


Mitte mingid tavalised mängud

Kas sind on ära tüüdanud samad Egiptuse püramiidid, Zeusi templid, vikerkaared ja ükssarvikud? Mr. Slotty mängudel saad kogeda midagi hämmastavalt teistsugust ja vahel isegi kõhedusttekitava Mr.Slotty kujutlusvõime vilju. Tehnilises mõttes ei olegi ehk mängud nii erinevad: 5 rullikut, erinevad võiduliinid ja hulk erinevaid boonusfunktsioone, wilde ja scatter-sümboleid. Samas kui teemade poolest tullakse pildile hoopis uute tegelaste ja kujundustega. Ja need on tõeliselt hullud!

kingswin kasiino mrslotty games

Lisaks ülipopulaarsetele “Zeus The Thunderer”, “777 Diamonds”, “Super Dragons Fire” ja “Classic7Fruits” mängudele on neil mitu ka ainult täiskasvanutele mõeldud mängu, mis tähendab, et häbitu Mr. Slotty ei löö tõepoolest mitte millegi ega kellegi ees risti ette!

Mis muud, kui kohe Kingswini mängima ja saad juba ise omad järeldused teha!

25 tasuta spinni
Tervitusboonused kuni €555 + 155 tasuta spinni!
Võta boonus