Mega Moolah mängul võideti läbi aegade suuruselt kolmas jackpot

mega moolah jackpot voit aprill 2020

Mega Moolah jackpot hoiab alati mängusõpru põnevil ja 6. aprillil sai üks õnnelik mängija selle jälle omale!
Võidusummaks kujunes sellel korral 10,7 miljonit (10,735,716.84 eur), mis on mängu läbi aegade suuruselt kolmas võit ning selle aasta esimene.

Microgamingu tegevdirektor Andrew Clucas on jõudnud oma õnnitlused Jackpot City kasiinole ja õnnelikule mängijale elumuutva võidu puhul juba edastada. Lisaks tasub mainida, et Microgamingu kasvava võidusummaga jackpottide kogusumma on ületanud juba 1,1 miljardi euro piiri ja uusi võitjaid tuleb aina juurde!

mega moolah slot screen mega moolah jackpot wheel

Kui Mega Moolahi keskmine jackpot on jäänud tavaliselt 5,5 miljoni euro kanti, siis sellel korral juhtus see olema koguni kaks korda suurem. Tegemist on Mega Moolah mängul välja makstud järjekorras 63.jackpotiga.


– Huvitavat ajaloost

Mega Moolah läbi aegade suurim jackpot on olnud 18,9 miljonit, mis võideti Kanada kasiinos Grand Mondial. Teisel kohal on eelmisel aastal Zodiac Casino mänguportaalis tabatud 18,4 miljoni suurune megavõit.

Mega Moolah Jackpot on järk-järgult suurenev summa ja võita saab seda erinevatel Microgaming mängulooja võrgustiku jackpot- slottidel. Peavõit võib välja minna mistahes keerutusega ilma, et mingi väline ega statistiline tegur seda mõjutaks. Viimase võiduga kahanes potentsiaalne võidusumma küll korraks 6,4 miljoni peale, kuid sellest ajast peale on see jõudnud juba ka korralikul kasvada.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: