Mega Moolah 19,4 miljonit eurot megavõit

mega moolah absolootly mad- ackpot 19mln winner

Jällegi on õnnelik slotimängija pihta saanud Mega Moolah jackpotile. Selle korral sattus võit tulema Absolootly Mad: Mega Moolah slotil, mis on üks uuematest Mega Moolah seeria mängudest. Võidusumma oli läbi aegade suurim – 19,4 miljonit!

Kahjuks ei tulnud võit mitte Eestisse vaid sellel korral sai kõvasti rikkamaks Belgia mängija. Elumuutev sündmus leidis aset 27. aprillil ja juhtus see Napoleon Sports & Casino portaalis, mis pole Eestis saadaval.


Microgaming Jackpot võrgustik

Läbi aegade on Microgaming nimeline mängutootja välja maksnud lausa 1,3 miljardi euro eest võite! Sealjuures Mega Moolah hoiab enda nimel rekordit online mängudel läbi aegade suurima võidu pakkujana.


Kommentaarid
– Microgaming ettevõtte tegevjuht John Coleman oli rahul, et ettevõtte on omale nime teinud ja suudab endiselt rekordeid purustada. Õnnitlused saadeti teele nii mängijale kui kasiinole.


Võidumäng

Absolootly Mad: Mega Moolah on huvitava teemaga slotimäng, mis põhineb jutustusel “Alice Imedemaalt”. Selle keskmes on kõik muinasjutust tuttavad tegelased.

absolootly mad mega moolah slot screen

Muus osas on tegemist üsnagi tavapärase mänguga kui välja arvata jackpoti saamise võimalus. 243 võiduliini on küll keskmisest suurem. Lisaks võid saada võidukordajaid järjestikkuste võitude eest.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: