Mängija, kes võitis 300€ panusega üle 230 000€

unibet suurim voit spordiennustuses

Unibeti mängija suutis panna täppi uskumatult kõik järjestikust 12 poksi matši. Tema 300€ panuse koefitsient oli tohutult suur – nimelt x769.70! Mitmikpanuse puhul korrutatakse kahe või rohkema individuaalse panuse koefitsendid omavahel ning võimalus võita üha suurem summa kasvab iga lisatud panusega. Muidugi on ka kaotamise võimalus palju suurem, kuna kui üks ennustus peaks valesti minema, osutub kogu panus kahjuks kaotuseks. Aga kes ei riski, see šampust ei joo!

Selle tõttu ongi kõige imetlusväärsem antud panuse puhul see, kuidas mängija suutis täpselt ära arvata, et Gennadi Golovkini ja Canelo Alvareze vahelise keskkaalu poksimatši lõpptulemuseks on viik – antud tulemus on profesionaalses poksis üsnagi haruldane. Kes oleks uskunud, et just GGG ja Canelo vaheline matš lõppeb viigiga!

Ühe Eesti suurima spordiennustuse võitja on ise öelnud:
“Kõik minu prognoosid põhinesid põhjalikul analüüsil, mistõttu ei tulnud ka edu niivõrd suure üllatusena. Vaid viimane, Joseph Parkeri ja Hughie Fury vahelisele matšile tehtud ennustus tekitas pisut kartust, et kohtunikud võivad eelistada kodupubliku ees võistlevat Furyt. Õnneks nii siiski ei läinud ning parem võitis,” – rõõmustas mees, kes plaanib ühte Eesti suurimat spordiennustuse suurvõitu kinnisvarasse investeerida. (Allikas: Unibet)

unibet suurim voit spordiennustuses panus

Tuleb tõdeda, et kui spordipanustamisel mingile kindlale valdkonnale piisavalt pühenduda, kaalutleda ja teha õigeid otsuseid on võimalus võita väga suuri summasid. Kindlasti on ka teisi panustajaid, kellest pole veel lugu jõutud kirjutada ning kes võidavad järjepidevalt, ka väiksemaid summasid. Kes teab, ehk oled just sina see, kes teeb ühe järgmise Eesti suurima spordiennustuse võidu läbi ajaloo!


Uutele mängijatele annab Unibet 100% spordiennustuse boonust summas kuni €50. Lisaks on sul võimalus teha oma esimene €10 panus mobiilis riskivabalt. Peale selle antakse ka 5 tasuta keerutust kasiinomängus Starburst.

Meil tuleb soovida aga palju edu, õnne ja, et spordipanustamine oleks alati lõbus!

Tee mobiilil ennustus ja saa €10 riskivaba panus!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: