Mängi uues HighRoller kasiinos ja saa 200 tasuta spinni

highroller kasiino avamine uudised

HighRoller kasiino on oma uksed Eestis avanud ja nime taga seisab firma nimega Happy Hour Solutions Ltd ja nad turvaliselt omavad hasartmängulitsentsi Eestis.

Ärge laske nimel end petta ja arvata, et see on mõeldud ainult tohutu rahakotiga mängijatele. Kõik on teretulnud HighRoller kasiinosse, olenemata sellest, kas olete madalalt mängiv või kõrge panustaja, juhuslik mängija või kõva mängur. Pakkuda on midagi kogu mängijate spektrile. Lisaks pakub HighRoller kasiino väga ainulaadset kasiino seiklust.

Rääkides tervitusboonusest, pakub HighRoller päris huvitavat preemiat enda uutele mängijatele. Enda esimese 20€ sissemakse tegemisel saab mängija 200 tasuta spinni. Samas ei ole need saadaval koheselt, vaid antud välja 20 keerutuse kaupa 10 päeva jooksul. Lisaks ei pea kasutajad enda võite läbimängima ning kõik tasuta saadud 20 spinni on võimalik ära proovida iga kord erinevas slotikas.

HighRoller kasiino pakub laia valikut mänge, mida pakuvad juhtivad tarkvaraarendajad nagu Big Time Gaming, NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Red Tiger, Thunderkick, Quickspin ja paljud muud.

highroller casino website screens

Lõpuks, tundub kasiino paljutõotav, aga peaksid ise proovima ja arusaama, kas leiad enda lemmikud funktsioonid ja mängud antud veebilehel. Kiirusta juba täna, et haarata enda tervitusboonuse ja alustada enda seiklus kasiinomaailma.

Samuti ei pea kasutajad enda võite läbimängima ning kõik tasuta saadud 20 spinmi on võimalik ära proovide erinevas slotikas.

UUS KIIRKASIINO
Tervitusboonus 200 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: