Mängi Ninja kasiinos ja tõuse Võitjate Halli liikmeks

ninja kasiino hall of winners full

Ninja kasiino on küll Eestis alles täiesti uus nägu, kuid lühikese tegutsemisaja jooksul on mängijatele juba palju rõõmu suudetud pakkuda. Alles 2018. aasta oktoobris Eestis uksed avanud mänguportaal hiilgab tõeliselt lihtsa ja kiire tegutsemise poolest samal ajal kui kõik parimad mängutootjad on neil samuti olemas.

Nüüd saad pilgu peale visata kõigile Ninja kasiino mängudel eriti õnnelikuks saanud slotisõpradele. Hetkel on välja toodud TOP3 võitjad, kes eriti rikkaks saanud kõigest Ninja kasiino aastase Eestis tegutsemise aja jooksul. Suurim võit on olnud 94,008.76€ (Divine Fortune), järgnevad 60,290€ (Reactoonz) ja 36,158€ (Dead or Alive 2) suurused hiigelvõidud. Peale selliseid põmakaid tahaks küsida, kuidas Ninja kasiino veel üldse kasumis saab olla?

On ammu teada, et slottidel võib võita rohkem, kuid samal ajal on ka risk suurem. Live-kasiino lauad ja lauamängud on samuti põnevad, kuid neil läheb vaja rohkem oskusi ja kannatlikkust. Otsusta ise, kas tahad ka ennast näha Ninja kasiino Võitjate Halli liikmete hulgas, sest jackpotiga slottidel võid võita tõesti suurelt, kuid vahel võivad võidud ennast kaua oodata lasta.

ESIMENE KIIR KASIINO EESTIS!
Boonused ja tasuta spinnid iga päev!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: