Mängi Chanz kasiinos ilma kontot avamata!

chanz kasiino express play

Kas oled nõus, et konto registreerimine ja selle kinnitamine on üks tüütu protsess? Maailma kõige sotsiaalsem kasiino Chanz on sinuga päri ja pakub sulle võimalust mängida slotte ilma kontot avamata. See on uus tehnoloogia, mida Eestis kasutab lisaks Chanzile veel ainult Rootsi päritolu uhiuus ja ninjalikult nobe Ninja kasiino.

Kuidas see siis käib? Sa ei pea sisestama oma isikuandmeid ega avaldama oma e-maili aadressi – piisab sellest, kui sul on internetipank ning pangalingi kaudu käibki välkkiire isikutuvastus.

chanz kasiino express play no registration

Mis kõige parem – peale pangalini kaudu konto kinnitamist saad ka rullikutel saadud võidud ilusti kasiinost oma pangakontole kanda. Ei mingit dokumentidega mässamist ega muud jama. Lihtsalt head mängud!

chanz kasiino express play deposit methods

Peale selle pakub Chanz sulle ühte parimat kasiinomängude valikut Eesti kasiinomaastikul. Tegemist ongi peamiselt slotikatele keskenduva kasiinoga, kus saad meele lahutamiseks teha panuseid ka spordi peale ja mängida põnevaid kaardimänge. Kutsu oma sõbrad välja slotiduellile, võidujooksule või mängi päris võõraste vastu. Samal ajal saad oma mängupartneritega chattida ja jagada oma võidurõõmu isiklikul Chanzi “seinal”. Tundub põnev? Siis kohe mängima!

Tee Chanzis konto nüüd ja alusta mängimist Chanz kasiino €100 tervitusboonuse ja 300 tasuta spinniga!

Tervitus boonused kuni €100 ja 300 tasuta spinni
Võta boonus