VAATA VIDEOT: Kuidas Lõuna-Eesti neiu võitis üle 3,6 miljoni euro!

paf kasiino hall of gods suur voit eestis

Iga suurem slotisõber unistab suurest elumuutvast jackpotivõidust eriti siis, kui sisse on lipsanud mõni pikem “kuiv” periood. See eesmärk sai kuhjaga täidetud Lõuna-Eesti tüdrukul, kes otsustas õnnele võimaluse anda Paf kasiino jackpotislotil “Hall of Gods”. Kuidas sina ennast tunneksid, kui võidaksid 3,6 miljonit?

Vaata videost, kuidas õnnelik neiu jackpotile pihta sai! Esmalt jõudis ta boonusvooru ja paari õige valikuga paljastusidki kolm sama Mega Jackpot sümbolit. Tõele au andes võib sama juhtuda ükskõik kellega!

Mis aga kõige huvitavam- suurvõit (3,687,073.85 eur) tuli kõigest 20 sendise panusega, mis on paljudes mängudes väikseim võimalik panus üldse! 2020. on alanud igal juhul pauguga! Mida ütleb selle kohta Paf ise? Muidugi ei saadud mainimata jätta fakti, et nii suur võit saavutati eriti väikese panusega, aga samal ajal pöörati tähelepanu sellele, et võitjale oleks sellise hiigelsumma süllekukkumise järel kaval nõu pidada finantsnõustajaga ning teha mängimises väike paus.


Paf mänguportaal on lisaks sotsiaalse mängimise imagole suutnud mängijad panna ka eriti suurelt võitma. Kas teadsid, et läbi aegade suurim online mängudes saavutatud võit tuli just Pafis ja “Mega Fortune” slottis, kuid Soome mängija pani tasku koguni 17,8 miljonit! See tulemus aitas Pafi ka Guinnessi rekordite raamatusse, kus kirjas kõik läbi aegade vingeimad saavutused.


Loe rohkem: https://www.paf.com/et/slots/hall-of-gods-jackpot-record

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: