Live kasiino turuliider Evolution Gaming on ostmas slotihiiglane NetEnti

evolution gaming ostab netent uudised

Online mängude maailma kaks suurimat tegijat Evolution Gaming ja NetEnt (Net Entertainment) on omavahel jõudmas huvitava kokkuleppeni, mis tähendab, et neist esimene omandaks NetEnti 90% osaluse. Tähendab see ei midagi muud, kui seda, et praegused suured konkurendid kvaliteetsete kasiinomängude tootmisel, lööksid omavahel käed ja paneksid aluse millegi uue ja suure sünnile.

2006. aastal alguse saanud Rootsi päritolu Evolution Gaming opereerib kaheksast erinevast live kasiino stuudiost asukohaga Lätis, Maltal, Gruusias, Rumeenias, Kanadas, Belgias, Hispaanias ja Ameerikas pakkudes netikasiinodele live-diileriga lauamänge ja live kasiino laudu.

Ka NetEnt on Rootsi firma, mis tuntuks saanud maailma parimate slotimängude poolest, kuid viimasel ajal lisanud mängude valikusse ka hulga live-kasiino laudu. Hiljuti omandas NetEnt Red Tiger väiksema nimelise mängustuudio.

Mängija jaoks tähendavad muudatused kasiinotootjate omanikeringis ainult häid uudiseid, sest oma ala parimate koostööst võib oodata veelgi põnevaid innovatsioone ja uut tüüpi mängulahendusi. Evolution on juba teinud NetEntile 2,12 miljardi dollari suuruse pakkumise ja NetEnti juhatus on tehingu toimumisele rohelise tule andnud.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: