Lae padrunid ja kaitse oma valdusi uuel Dead or Alive 2 slotimängul

dead or alive 2 slot release

NetEnti kurikuulsad lindpriid on tagasi ning valmis pihta panema kõige väärtuslikumad kullakotid. Nemad ei võta rikastelt ega anna vaestele vaid löövad oma püssid läikima ainult selleks, et vaenlane lõplikult hävitada. Hüppa hobuse selga ja koge, mida pakub kuulsa Dead or Alive samanimeline järg Dead or Alive 2.

Peale kümneaastast ootamist on valmis saanud mäng, mis sarnaneb paljuski Dead or Alive originaalile, kuid boonused on nüüd paremad ja ka võidupotentsiaalgi tänu sellele suurem.


– VANA JA UUE KOMBINATSIOON

Nagu juba öeldud, sarnaneb “The Dead or Alive 2” teema ja kujundus paljuski selle eelkäijale, kuid heliefektid, graafika, mängu ülesehitus ja võidupotentsiaal on märgatavalt paremaks muudetud. Boonuseid on juurde tulnud ja olemasolevad paremaks tehtud. Kindlasti ei jää sul märkamata Wild asendussümbolid, mis võivad ka oma kohale jääda, tasuta spinnide voor, mille panevad käima scatterid ja Old Saloon boonus, mis on tuttav mängu originaalversioonist.

Tegemist on endiselt volatiilse mänguga, mis tähendab, et võid võita suurelt, kuid vahel lasevad võidud ennast kaua oodata. Tasuta spinnide voore on kolm erinevat, mille vahel saad valida. Kohtud neil uute põnevate tegelastega ja naudid hoopis uuel tasemel visuaal- ja heliefekte.


– KUJUNDUS JA BOONUSED

Kujunduses on kõik paigas ja tähelepanu on pööratud igale detailile nii taustamuusika, visuaalefektide, sümbolite kujunduse ja üleüldise disaini puhul. Mängul on endiselt 5 rullikut ja 9 võiduliini nagu originaalilgi.

Proovi Dead or Alive slotti mängu demoversioonis

Boonuste puhul on lahe, et tasuta spinnide vooru saad ise valida- igaühel on erinev volatiilsuse tase, mis tähendab, et otsustad ise kui suurelt soovid riskida. Lisaks tuttavale Old Saloon boonusele lisas NetEnt boonustest juurde Train Heist ja High Noon funktsioonid. The High Noon kujutab endast boonust, mille teeb eriliseks “MAX” kontseptsioon- see tähendab, et tehtud panuse väärtuse saad tagasi võita koguni 100 000-kordselt!

Kas teadsid, et sellel aastal saab Dead or Alive originaal 10-aastaseks? Mis oleks parem viis seda tähistada, kui luua populaarsele mängule järg, mille kasiinodesse jõudmise kuupäevaks määrati 24. aprill 2019!


Vaata täpselt, kuidas valmis tänapäeva tipptasemel slotimäng:

– – – –

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: