Läbi aegade kõige kreisim mängušou Crazy Time on kohal!

crazy time evolution gaming screen

Kes ütles, et suvel miskit ei toimu? Tegelikult tuleb uusi mänge kogu aeg juurde ja viimase aja üks põnevamaid lisandusi on Crazy Time. Nagu nimigi ütleb, on tegu kraadi võrra tempokama ja värviküllasema mänguga, mille loojaks Evolution Gaming nimeline tarkvaratootja.

Neli erinevat boonusvooru, kaheksa erinevat panustamise valikut ja ootamatud üllatused tõmbavad tähelepanu ja käidavad meeli tundideks. Tasub siiski kohe ära mainida, et tegemist on vähe volatiilsema mänguga, mis niisama naljameeste jaoks ei pruugi sobida. Hea õnne korral võid võita peavõidu 500,000 eurot!

Crazy Time mängu teevad ägedaks äärmiselt värviküllane kujundus ja kasulikud võidukordajad. Iga värv pakub erineva suurusega võidukordajat.


– MÄNGU KUJUNEMISLUGU

Evolution Gaming esitles uut mängu Crazy Time selle aasta ICE mängude galaõhtul Londonis.

Crazy Time on juba välimuselt pilkupüüdev seega polnud suur üllatus, et sellest kujunes kogu ürtituse üks tõmbenumbreid. Evolution Gaming ise iseloomustab mängu kui läbi aegade kõige kreisimat üldse!


– ÜLESEHITUS

Crazy Time keskmes on pöörane õnneratas, mille väljad on märgistatud numbritega 1, 2, 5 ja 10 ning nende peale saavadki mängijad panuseid teha. Arv esindab ka võidukordaja suurust, mis võidu korral käiku lastakse. Mistahes keerutuse ajal võib rakenduda ka juhuslik võidukordaja, mis võib küündida kuni viiekümneni.


– BOONUSED

Boonusvoore on neli erinevat ja need on jaotatud õnneratta üheksa sektori vahel. “Coin Flip” võib esineda neljal väljal, samal ajal kui “Pachinko” ja “Cash Hunt” ainult kahel. “Crazy Time” boonus on leitav ainult ühel sektoril.

crazy time boonused

“Coin Flip” on kõige lihtsam boonus, mille puhul saad valida värvi, mis peidab endas kasulikku võidukordajat. Kui valid õigesti, rakendubki sinu valitud värvile võidukordaja. “Cash Hunt” pole ka palju kehvem, sest võidukordajad on taas peidetud värvilistesse sümboleisse ja laiali pillutatud üle terve mänguvälja. Ülesandeks on kahurit kasutades valida omale võidukordaja. Nii võid tehtud võidu korrutada ka kuni viiesajaga.

“Pachinko” puhul käib samuti trall võidukordajate ümber ja võid saada ka viiesajast suurema võidukordaja. “Crazy Time” nimiboonus on aga kahtlemata kõige põnevam, sest õnneratas paisub suuremaks koguni 66 sektoriga rattaks pakkudes erilisi võidukordajaid ja duubeldamise võimalust. Hea õnne korral võid tehtud panuse väärtuse tagasi võita kuni 160 000 kordselt!

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: