Kuidas online ruletis võita

online kasiino rulett 2022

Rulett on mäng, mis ulatud sajandite taha ja Eesti mängijad mõtlevad sageli, kuidas online ruletis võita. Ükski strateegia pole kindel, kuid mitmed strateegiad ja näpunäited võivad aidata teil võiduvõimalusi suurendada ja see on koht, kus meie aitame. Meie täielik juhend online-kasiino ruletis võitmise kohta räägib teile mõningatest asjadest, mida otsida, et muuta end paremaks online-mängijaks.

Selleks, et mõista, kuidas panused ja koefitsiendid ruletis töötavad, on oluline enne mängimist teha uurimistööd. Meie juhend selgitab, millist tüüpi panuseid saate teha. Ülejäänu on teie otsustada, millised on teie eelarve jaoks kõige paremad.

Kas online ruletis on võimalik võita?

Kõigepealt peate harjutama. Kui olete uus mängija, võite lisateabe saamiseks vaadata meie ruleti mängimise blogi. Kui aga küsite endalt, kuidas iga kord võrgus ruletis võita, võime teile öelda, et te ei saa seda teha! Heitkem see müüt kõrvale, enne kui alustame. Mõnikord kaotate, kuid näpunäited, mida me teile täna anname, võivad teie võiduvõimalusi suurendada.

Eesti internetiruletis suur võit võib sõltuda sellest, millistele numbritele panustate. Näiteks number 17 on olnud mõne suure ajaloolise võidu keskpunkt, nii et võib öelda, et see on õnnenumber, millele panustada. Number 7 on ülemaailmselt tuntud ka kui õnnenumber. Loomulikult on need lihtsalt ebausud, kuid neid tuntakse kui “turvalisi panuseid”.

Internetis ruletis võitmine võib sõltuda ka sellest, kas proovite numbreid ennustada. Edasimüüja allkiri on teooria, mis viitab sellele, et edasimüüja võib ratta pöörlemise põhjal regulaarselt samu numbreid tabada. See võimaldab teil numbreid ennustada ja suurendada oma võiduvõimalusi.

10 näpunäidet, kuidas online ruletis võita

Kuigi ruletis ei ole garanteeritud võimalust võita, on strateegiaid, mida saate kasutada, et juhtida teid õiges suunas. Selgitame 10 parimat näpunäidet, mis aitavad teil oma panuses võita!

Tea koefitsiente

Ärge jääge pimedaks, kui mängite ruletti! Igal panusel on erinevad koefitsiendid ja me ei ütle, et peate neid kõiki peast teadma, kuid teil peavad olema teatud teadmised.

Mõned panused on tasuvamad kui teised ja ka teie koefitsiendid muutuvad sõltuvalt sellest, millise ruleti versiooni olete valinud. Euroopa rulett on tuntud paremate koefitsientide poolest, seega tehke enda kodutöö ja panustage!

Hoidke ühe numbri panustest eemale

Ühe numbriga panused näevad välja ahvatlevad 1:35 väljamaksega, kuid tegelikult on teie võiduvõimalus selle panusega väike. Me ei väida,et ärge kasutage neid panuseid, kindlasti proovige neid, aga jääge paremate koefitsientidega panuste juurde, et suurendada oma võiduvõimalusi.

Panustage välispanustele

On sise- ja välispanuseid, kuid välispanused on Eestis ja ülemaailmselt tuntud paremate koefitsientide poolest. Kui võidate, saate väliste panustega oma panusest väiksema kordse. Kuid nagu igal kihlveol, on sellel ka negatiivne külg. Siiski on teie võiduvõimalus välispanusega parem kui sisepanusega.

Pange kokku oma eelarve enne, kui mängite

Ärge minge tohutute panustega ruletimängu, mis lööb teie rahakoti kohe tühjaks. Kui olete mängus uus, on alati parem alustada panustamist väikeselt ja võimalusel end ülespoole liigutada! Määrake eelarve enne mängima asumist ja lahkuge, kui eelarve on täis.

Harjutage demorežiimis

Kui teil on võimalus esmalt tasuta mängu proovida, kasutage seda! Kui olete ruletiga uustulnuk, võtab rattaga harjumine ja panuste tegemine veidi aega.

Parim viis praktika saamiseks on demorežiim. See aitab teil mängu paremini mõista ja annab tõelise mängimise korral suurema edukuse.

Saage tuttavaks Martingale’i strateegiaga

Eesti ruletihuvilised raevuvad Martingale’i strateegia üle, aga mis see on? Strateegia aitab katta kaotusi ühe võiduga, suurendades pärast iga kaotust oma panusesummat.

Oleme käsitlenud teie kaotuste tagaajamist, mida me ei soovita. Seega, kui plaanite seda strateegiat kasutada, võite Martingale’i kohta lisateabe saamiseks lugeda meie artiklit levinumate hasartmängude ja kasiinode müütide kohta.

Valige usaldusväärne online-kasiino

Kahjuks on Eesti veebis mõned petturlikud kasiinod, seega uurige esmalt ja kasutage ainult usaldusväärseid kasiinosid. Saate vaadata meie veebikasiinosid ja lugeda meie tegelikke mängijate arvustusi, et anda teile hea ettekujutus, kas peaksite seal mängima või mitte.

Kui teil veab ja võidate, soovite ikka oma võidu välja võtta. Kui kasiino on pettur, siis te seda teha ei saa.

Tutvuge kihlveosüsteemidega

Oleme juba öelnud, et ruleti puhul pole garantiid. Te ei saa kunagi teada, kas panus võidab või kaotab. Siiski on olemas usaldusväärseid ruletiennustussüsteeme, mis võivad teile kasulikud olla!

Võtke aega, kuid pidage meeles, et kasiino hoiab maja eelist!

Proovige kombineeritud panuseid

Arutasime ülalpool sisepanuseid, mille väljamaksmine on väiksem kui välispanus. Kui aga soovite proovida siseennustust, siis miks mitte valida kombinatsioonpanus. Panustate korraga mitmele üksikule numbrile ja panused tehakse ruletilaua numbrite vahel.

Kombinatsioonid maksavad teile rohkem kui ühe numbri panused, kuid pikemas perspektiivis võivad nad aga kindlustada suuremaid väljamakseid.

Mõelge En Vangla reeglile

Kui mängite Euroopa ruletti, saate seda reeglit rakendada. Pange tähele, et seda ei saa kasutada üheski teises ruletivariatsioonis.

Kui pall lõpeb ‘0’ taskus, tehakse teie võrdse raha panused “En-vanglasse”. Panuse kaotamise asemel kantakse teie panus edasi ja kui võidate järgmise panuse, saate oma raha tagasi!

Olge enda suhtes range – ärge jahtige oma kaotusi

Peate teadma, millal peatuda! See võib olla kõige olulisem näpunäide. Meie näpunäited aitavad teil proovida ja võita, kuid me kõik peame silmitsi seisma tõsiasjaga, et mõnikord peame kaotama!

Võite isegi mitu korda järjest kaotada, see pole haruldane. Kuid te ei tohi hakata neid kaotusi taga ajama, lootes, et saate oma raha tagasi, sest on 50/50 tõenäosus, et kaotate. Hoidke panuste üle kontrolli ja õppige õigel ajal ära minema. Alati on parem aeg!

Online-ruleti ennustussüsteem

Ükski ruletiennustussüsteem pole kindel. Kuid need võivad teid aidata, seega tasub nende uurimisele veidi aega kulutada.

Martingale’i strateegia on uuemate Eesti mängijate seas kõige populaarsem. Miks? Sest see on lihtsalt haaratav kihlveosüsteem, aga nagu me ütlesime, ei garanteeri see teile võitu, seega rakendage strateegiat targalt.

Rakendate Martingale’i süsteemi, tehes võrdse rahaga panuseid, millel on suur võiduvõimalus, kuid millel on väikseim väljamakse. Kontseptsioon on lihtne, te kahekordistate oma panust iga kord, kui kaotate, kuni lõpuks võidate. Kui võidate, peaksite väidetavalt kõik oma kaotused tagasi saama ja võite naasta tavapärase panustamismustri juurde.

Teine populaarne panustamissüsteem on Reverse Martingale, mis on lihtsalt vastupidine eelmisele – iga kord, kui võidate, tehke suurem panus. Mõlemat on lõbus proovida, kuid ärge pange lootusi, et need kindlasti toimivad.

Panuste tüübid online ruletis

Mitmed panused võivad muuta teie ruletimängu nii lõbusaks kui ka rahuldust pakkuvaks. Kui olete mängus uus, harjutage neid tasuta mängus ja saate peagi aru, millised teile kõige paremini sobivad.

Siin on mõned panuste tüübid, mida saate teha:
● Straight – panuse tegemine üksikutele numbritele
● Split – kahe numbri valimine
● Street – kolme numbri valimine
● Square – nagu ilmselt võite aru saada, peab valima neli numbrit
● Kuus rida – kuue erineva numbri valimine
● Punane/must – panustamiseks saate valida mistahes punase või musta numbri
● Paaritu/paaris – iseenesestmõistetav, panustamine paaritu või paarisnumbritega
● Kõrged/madalad – ennustused piirkondades, 1-18 või 19-36
● Veerud – panustamine veeruruutudel tahvli paremas servas

Mäng võib muutuda veelgi keerulisemaks kombinatsioonpanustega, millest me varem rääkisime.

Ruletikunsti õppimine tuleb ajaga, kellestki ei saa üleöö professionaal. Peate meeles pidama eelarve koostamist ja oma rahaliste piirangute piires püsimist, et mäng oleks lõbus.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: