Kuidas online mängukeskkondades kasumisse jõuda?

kuidas veebikasiinodes kasumlikult panuseid teha

Kuidas kahandada maja-eelist ja kasvatada oma võidupotentsiaali? See küsimus mõlgub paljude online mängumaailma sõprade peades ja selleks on ka hea põhjus. Kui mõnedel mängudel nagu näiteks mänguautomaatidel on üldjuhul maja eelis kõige suurem ja selle vähendamiseks polegi tegelikult midagi teha, siis live kasiinos on olukord teine.

Tähelepanu! Ükski meie poolt tutvustatav strateegia ei garanteeri sajaprotsendilist võitu, kuid igal juhul on võidušansid neid järgides suuremad.


– Blackjack Main Bet

Blackjack on üks meie lemmikmänge, sest samal ajal kui diileriga maid jagad, on selle mängu puhul ka maja eelis kõige väiksem jäädes tavaliselt kõigest 0,5 protsendi kanti. Blackjacki puhul tasub kahtlemata enne mängima hakkamist omale selle reeglid selgeks teha ja tutvuda erinevate panustamise võimalustega.

blackjack live dealer screen

Kui oled endale selgeks teinud Blackjacki põhireeglid, võid piiluda ka strateegia jooniseid, mida vahel nimetatakse ka “cheat sheets” ehk “spikerdamise lehed”. Need joonised ja märkmete kogumikud ongi välja töötatud just selle jaoks, et igas Blackjacki mänguolukorras teha kõige optimaalsem otsus. Tasub kohe ära mainida, et kõrvalpanuste tegemine on libe tee, sest see kergitab maja eelist hüppeliselt. Samuti ei saa me kuidagi soovitada “kindlustust”.


– Baccarat Banker Bet

Kui sa oled varem bakaraa mängu kohta soovitusi lugenud, siis ehk juba tead, et kõige enim soovitatud on “Banker” panus. Selleks on ka lihtne põhjus, sest nii talitledes kahaneb maja-eelis automaatselt 1,06% peale, samal ajal kui tavaolukorras(Player bet) puhul oleks see 1,24%.

Bakaraa puhul tasub igal juhul vältida “Tie bet” valikut hoolimata selle pakutavast kõrgest potentsiaalsest võiduvõimalusest suhtega 8:1 ja 9:1. Pane tähele, et “Tie bet” puhul on maja eelis koguni 14.36%.

live baccarat banker bet

Kuigi bakaraa on kahtlemata õnnemäng, mille puhul võite saad juhuslikkuse alusel, siis “Banker” panustega tuleb võite siiski sagedamini. Astu julgelt pankuri poolele ja kuigi väljamakse protsent 0,95:1 ei ole ehk kõige just atraktiivsem(vahendustasu tõttu), on see siiski parim võimalik valik. Kui otsid vähe suuremat elevust, kui traditsiooniline bakaraa laud suudab pakkuda, siis proovi Lightning-versiooni Evolution Gaming nimeliselt mängudeloojalt, millel võid saada kasulikke võidukordajaid.


– Jacks or Better videpokker

Jacks or Better on üks paljudest videopokkeri versioonidest, mis pakub mängija jaoks statistiliselt kõige paremat võidušanssi. Sellele lisaks on Jacks or Better tüüpi mängudest omakorda kõige eelistatum full-pay versioon 9/6 võidutabeliga, millel on viis kaarti.

Jack or Better full-pay mängul on eesmärgiks, nagu nimigi ütleb, moodustada pokkerikäsi soldatite või nendest kõrgemate kaartidega. Full-pay mängul on äärmiselt madal maja eelis, mis paigutub 0,46% peale.

jacks or better video poker

Arvad, et ainult madalast maja eelisest piisab? Tegelikult on kõige parem siiski, kui kasutada ka kõiki kättesaadavaid strateegilisi lükkeid, mis internetis leitavad on. Jacks or Better mängu kohta on saadaval hulgaliselt mänguõpetusi ja strateegiatabeleid, mis igal juhul kasuks tulevad.

Mõne Jacks or Better versiooni puhul saad mängutempot ja huvitavust ise reguleerida mängides mitut kätt korraga ja kasutades ka Double Up funktsiooni, mis teeb potentsiaalse võidusumma suuremaks. Nagu isegi või arvata, siis mitme käe korraga mängimine nõuab pisut rohkem vilumust ja oskusi, samal ajal kui Double Up tähendab, et oled valmis vähe suuremalt riskima.


– European Roulette Even-Money panused

Rullet on mäng, mis live kasiino laudadest kõige meeleolukam ja lõbusam, seda nii maapealsetes kui ka veebikasiinodes. Tänapäeval on mängulaudade valik äärmiselt mitmekesine ja seda just eriti online mänguportaalides.

european roulette

Kui sinu jaoks on kõige olulisem kasumlikkus mängijale, siis soovitame leida Euroopa ruleti stiilis tehtud lauad. Miks? Sest sellel on nii null-väli kui ka väiksem maja-eelis(2,7%) võrreldes Ameerika ruletiga(5,26%). Maja eelise protsent erineb, kuna Ameerika tüüpi laudadel leiad kaks nulliga välja.

Straight Up ehk üksiknumbri peale panustaine on kahtlemata kõige atraktiivsem valik, sest kui kuulike jääb sinu valitud väljale pidama, võid rõõmustada tehtud panuse väärtusest koguni 35 korda suurema võidusumma üle. Samas ei tasu unustada, et tõenäosus selle juhtumiseks on kõige väiksem. Märgatavalt ohutum on panustada Punase/Musta, Paari/Paaritu või muu sündmuse peale, mille tõenäosus on 50/50 või siis näiteks panustamine ruletilaua kindla mänguala peale.


– Craps Pass Line panused

Tegemist on naljaka nimega panustamise viisiga, kuid just see tagab edu populaarsel Täringumängul. Ühtlasi on Pass Line panustamine üldse kasiinomängude puhul üks “ohutumaid” meelelahutamise võimalusi, sest maja eelis on kõigest naeruväärsed 1,41%!

craps game

See teadmine teeb täringute veeretamise märksa muretumaks, sest erinevaid panustamise võimalusi on lihtsalt nii palju. Mis on võiduvõimalused? Üks-ühele, sest kui täringute summa on 7 või 11, võidad. Kui summaks on 12 või näed täringutel 2 või 3, kaotad.


– Sic Bo Even-Money panused

Jällegi on tegemist panusetüübiga, mille puhul on võidušansid üks-ühele. Maja eelis on nüüd 2,8% ja võiduprotsent 48,6%. Kui sa oled “Sic Bo” mängus alles algaja, tasub igal juhul kasutada võimalikult madala riskitasemega strateegiaid.

sic bo live dealer

Ära lase ennast kohe kaasa tõmmata ka suuri võidusummasid lubavatel panustamise valikutel, sest nende puhul kerkib maja eelis kiiresti ka kuni 29,2% peale. Heaks näiteks on panustamine konkreetsete täringute näitude peale.


KOKKUVÕTE

Online mängude maailmas on oluline teada mängureegleid ja valida enda riskiprofiilile sobiv panustamise strateegia. Eelnevalt olemegi teinud lühikese kokkuvõtte parimatest panustamise valikutest erinevate veebimängude puhul, mis peaksid tagama mängijale kõige suurema kasumlikkuse.

Ära unusta, et mistahes strateegia puhul, olgu see nii hea kui tahes, tee panuseid ainult selle rahaga, mille kaotamist saad endale lubada. Lõppude- lõpuks on tegemist õnnemängudega ja see, kas võidad või kaotad, on enamjaolt õnnejumalanna kätes.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: