Kuidas leida parim kasiino mobiilis panustamiseks?

mobiili kasiinod eestis

Kas oled mõelnud, mis kasiinos on mobiilis mängimine kõige mugavam? Eestis tekib juurde järjest uusi ja paremaid mänguportaale, mis tähendab, et kasiinosõbra jaoks läheb valik aina suuremaks ja paremaks! Seda enam on hea teada, milline kasiino pakub eraldi rakendust, millises portaalis laevad mängud kõige kiiremini ja kus tuleb võidelda pidevalt ette tulevate tehniliste probleemidega. Igal juhul võib julgelt öelda, et mängude maailmas on juba alganud täiesti uus ja põnev ajastu.


– MUUTUSED MÄNGUHARJUMUSTES

Tänapäeva liikuva eluviisiga inimesed ei istu vabal ajal enam nii palju arvuti taga vaid eelistavad meelt lahutada hoopis diivani peal lösutades ja sõpradega väljas hängides. See tähendab aga, et ka mänge mängitakse enam mitte niipalju arvutis vaid mugavalt nutitelefonis või tahvelarvutis. Sellest trendist lähtuvalt on online-kasiinod välja töötamas järjest paremaid ja tõhusamaid viise muutmaks mängud sama ägedaks mobiilis mängides kui arvutis.

Kuid kas mängukogemus on ikka sama hea?


– REVOLUTSIOON MOBIILIMÄNGUDE LOOMISES

Mobiilimängude mängimine on üldjoontes sama mistahes kasiinoplatvormil. Erinevus tuleb sisse peamiselt mänguloojate pakutavast kvaliteedist. Kasiinotööstuse suured nimed nagu NetEnt, Microgaming, Playtech, PlaynGo, Yggdrasil, Quickspin ja Novomatic on nimed, mis hästi tuntud just selle poolest, et nende arvutis pakutavad slotid ja mängud on vähemalt sama head või isegi paremad mobiilis mängides.

HTML5 programmeerimiskeel on märksõna, mis on aidanud läbi viia revolutsiooni mobiilimängude märgatavalt paremaks muutmisel. Kui varasemalt pidi mängude jooksutamiseks kasutama peamiselt Flashi, siis tänu HTML5 tehnoloogiale see vajadus kadus. Tänu HTML5 tehnoloogiale muutusid mobiilimängud võrreldamatult kiiremaks, paranes mängude graafika ja lisandus hulgaliselt hädavajalikke funktsioone.

Enne, kui mobiilis mängimisega alustad, vaata igaks juhuks üle ka oma internetipakett, sest mängud söövad suhteliselt palju interneti mahtu.


– KAS MOBIILIMÄNGUD ON SAMA HEAD KUI SAMA MÄNG ARVUTIS?

Mänguloojad töötavad kõvasti iga päev, et pakkuda kõiki oma mänge ka mobiilis, kuid võib vabalt juhtuda, et just sinu lemmikmängu mobiilis üldse mängida ei saagi. Sama kehtib boonustele ja tasuta spinnidele, mis mõndadel mängudel saadaval ei ole.

starburst slot devices

Tasub mainida, et kui sinu jaoks on kõige olulisemad visuaalefektid, siis mobiilis ei pruugi neid olla samapalju kui arvutis. Heaks näiteks on Kaboo mängud, mille arvutislotid on tõeliselt kaasahaaravad, samas kui samad mängud mobiilis on äratundmatuseni erinevad. Teisest küljest- kui hindad lihtsust ja minimalistlikku mängude ülesehitust, siis tõenäoliselt naudid mobiilimänge isegi enam kui samade slottide arvutiversioone.

Sama kehtib nii ruleti, blackjacki, pokkeri, bakaraa ning teiste live-kasiino ja lauamängude kohta. Mängude loojad on püüdnud mobiiliversiooni tehes alles jätta mängu kõik põhifunktsioonid, kuid mugava mängukogemuse saavutamiseks võivad paljud funktsioonid olla muudetud ja mängu välimus mõneti erinev.


– RAKENDUS VÕI BRAUSERIS MÄNGIMINE?

Nagu arvata võid, on enamik suuremaid kasiinosid välja töötanud ka oma rakenduse või koguni mitu rakendust, mis üldjuhul pakub kompaktsemat ja kasutajasõbralikumat mängukogemust võrreldes veebilehitsejas panuste tegemisega. Eestlastele tuttav Unibet pakub näiteks nii spordiennustuse äppi kui ka pokkeri äppi samal ajal kui mängijatel on võimalus panuseid teha ka brauseris. Betsafe kasiino aga näiteks eraldi rakendusi välja töötanud ei ole vaid kõik mängud on saadaval veebibrauseris.

Brauseris mängimine on mugavam, kuna ei pea telefoni alla laadima eraldi tarkvara ega läbima uuesti kasutaja tuvastamise protseduuri. Sellegipoolest jääb lõpliku valiku tegemine mängija enda teha, seega soovitame proovida mõlemaid variante, kui need on kasiinos pakutud.

Kui varasemalt olid mobiilimängud vabalt saadaval iPhone’i kasutajatele, kuid mitte Androidi seadmetes, siis nüüd on olukord hakanud tänu Google Play Store veebipoes ellu viidud muudatustele paremuse poole liikuma.


– KAS SAAN BOONUSEID KASUTADA KA MOBIILIS?

Tegemist on ehk ühe olulisema aspektiga mobiilis panustamise puhul, sest tõepoolest- osade boonuste ja tasuta spinnidega mobiilis mängida ei saa ja vastupidi- mõned kasiinod pakuvad neid kingitusi justnimelt ainult mobiilimängudel. Kuna mobiilis mängimine on siiski suhteliselt uus, siis kasiinod pakuvad nii uutele kui olemasolevatele mängijatele tihti tasuta spinne just mobiilimängudel, et tutvustada uut rakendust või pakkuda mängijale erinevat tüüpi mängukogemust.



– KOKKUVÕTE

Eestis tekib igal aastal juurde uusi ja põnevaid platvorme, millel saad oma mänguoskused proovile panna. Meie anname ülevaate peamistest aspektidest, millele tähelepanu pöörata mobiilikasiino valimisel, aga lõppude-lõpuks saad parima ülevaate ikkagi alles siis, kui mängimisega juba alustanud oled.

Proovi alguses mänguraha peale ja kui kogemus on sinu jaoks sobiv- oledki valmis võitma. Kui midagi ei meeldi, siis uuri, kas mänguportaal pakub spetsiaalset mängurakendust, millel kasutajakogemus on tavaliselt märksa parem kui brauseris või liigu edasi järgmise kasiinoportaali juurde.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: