Kuidas kraapekaartidel oma võiduvõimalusi suurendada

kraapekaardid main

Kraapekaardid on hea variant, kui soovid väikese osaluspanuse eest anda oma õnnele võimalus. Samamoodi nagu füüsiliste kraapekaartide puhul, mida saad osta tänavaputkast, koosnevad ka virtuaalsed “Kraabi ja võida” mänguväljad erinevatest kaetud positsioonidest. Mängija saab valida, millised positsioonid ta soovib paljastada ning hea õnne korral moodustub nõutud võidukombinatsioon. Ajal, mil füüsilised kraapekaardid pakuvad mängija jaoks väga väikest võidušanssi on virtuaalsete kraapekaartide menu pidevalt kasvamas.

Eestis võid leida kraapekaarte nii OlyBetis, Betsafe kasiinos kui ka Pafis. Neist viimane toodab ka oma kujunduse ja funktsioonidega “Kraabi ja võida” mänge, mida mujal juba naljalt ei leia.

Kraapekaarte mängides on kasiino maja-eelis 5-10%, mis tähendab, et olulist rolli mängib õige panustamise strateegia. Võid vabalt võita väikese osaluspanuse eest kenakese rahasumma, kuid pikema perioodi jooksul ainult kaotades võivad ka kraapekaardid mängija jaoks üsna kahjumlikuks osutuda.

kraapekardid strateegia

Nagu mistahes loterii tüüpi mängu puhul on ka “Kraabi ja võida” puhtalt õnnemäng, kuid ka selle puhul saab oma võidušansse teatud nippidega märgatavalt kasvatada. Vaatamegi neid nüüd lähemalt:


1. Ära mängi kõige odavamaid kraapekaarte

Tänapäeval on erinevat tüüpi “Kraabi ja võida” mänge väga palju. Erinevused panuse suuruse valimisel, kujundused ja auhinnafond teevad valiku tegemise päris raskeks. Mõtle enne mängima hakkamist läbi oma panustamise strateegia ja pea meeles, et kõige odavamad kraapekaardid ei pruugi olla alati parim valik.

Mida odavam osaluspanus, seda väiksem auhinnafond. Kui soovid lihtsalt mängida, siis võid muidugi osta kõige odavamaid, aga kui eesmärgiks on ka võita, siis tea, et kallimad kraapekaardid pakuvad ka märksa suuremat võidupotentsiaali.


2. Tutvu kraapekaartide tutvustava tekstiga

Nagu juba mainisime, on “Kraabi ja võida” äärmiselt lihtne ja lõbus meelelahutus, kuid igal mängul on erinev kasumlikkuse näitaja mängijale. Kraapekaartide maja-eelis jääb vahemikku 5-10%, kuid milleks mängida mängu, mille statistiline kasumlikkus mängijale on väiksem, kui võiksid ise oma võidušansse lihtsa vaevaga suurendada?


3. Osta mitu kraapekaarti korraga

“Kraabi ja võida” mängijad ostavad sageli hunniku kraapekaarte korraga. Mõte on selles, et kui osta näiteks viis kaarti samasse mängu, siis võib olla, et mängutootja on paigutanud võitvad kaardid süstematiliselt nii, et iga natukese aja tagant mõni kaart võidab.


4. Mängi kraapekaarte nagu mängiksid slotte

Mõned slotimängijad jälgivad alati mänguautomaate, mis pole ammu võite välja andnud. Pikad “kuivad” perioodid tähendab, et peagi on suurem võit tulemas. Sama kehtib ka kraapekaartide puhul. Kui mängijatel pole õnnestunud mingil kraapekaardi mängul ammu võita, on head šansid, et peagi on suurem summa välja minemas.


5. Hoia oma vanad piletid alles

Ei, mitte nostalgia pärast. See võib kõlada naljaka soovitusena, kuid teoreetiliselt on võimalik, et jackpotte ei võida keegi ning mängutootja valib kaotanud piletite vahelt välja sellise, mis oli võidule kõige lähemal.


6. Saada kõik kaotanud kaardid kontrolli

Nagu ka eelneva soovituse puhul- ainuke viis, kuidas saad sada protsenti kindel olla, et sa ei võtinud, on lasta pileteid kontrollida ametlikel asutustel.

Võib vabalt juhtuda, et oled mõne võidukombinatsiooni kahe silma vahele jätnud. On ka juhtunud, et kraapekaart on olnud vigane ja mängija on ära teeninud hüvitise. Alati võib tekkida inimlik eksitus.


7. Õpi kraapekaarte tundma

Seda võtet nimetatakse “Singleton meetodiks”, mida kasutavad kogenumad mängijad. Mida nad teevad on kraapekaardi mänguvälja ja disaini analüüsimine, et leida mustreid, mis võiksid anda vihje selle kohta, kas kraapekaardil on kindlaid numbreid, sümboleid või kombinatsioone, mis võidu tagaksid.

Paljud kraapekaartide tootjad on sellele strateegiale juba jälile saanud ning kujundusi on hakatud muutma, et kavalpeadele vastu töötada. Sellegipoolest leiab endiselt tootjaid, kes pole sellele strateegiale tähelepanu pööranud. Proovi Singletoni meetodit kraapekaartide peal, mille puhul numbrid on äärtes näha.


8. Pea oma eelarvest kinni

Eelarvest kinni pidamine ei suurenda ega vähenda võiduvõimalusi, aga tagab selle, et sa ei kuluta rohkem raha, kui võiksid endale lubada. Sea omale nädala või kuu peale kulutamise piirang ja veendu, et pead sellest ka kinni! Nii säilib sul kontroll oma rahaasjade üle.


9. Vali üks mäng ja jää selle juurde

Kui mängid kogu aeg ühte mängu, siis on teoreetiliselt kaks võimalust: kas sa võidad, või kui kaotad, on selles mängus üks kaotanud pilet vähem ja liigud nii võidupiletile järjest lähemale.

Kui mängid kogu aeg erinevaid mänge, siis see loogika ei kehti ja võib vabalt juhtuda, et satudki ainult erinevate mängude kaotavate piletite otsa.


KOKKUVÕTE

Olemegi jõudnud lõpuni erinevate strateegiate tutvustamisega, mis võiksid mängija võidušansse kraapekaartidel suurendada. Loomulikult ei ole olemas ühte taktikat, mis alati võidu tagab- sellisel juhul järgiksid seda kõik ja mängutootjad lõpetaksid kraapekaartide tootmise.

kraapekardid

Lõppude-lõpuks on “Kraabi ja võida” lihtsalt üks lõbus aja veetmise viis, kuid miks mitte oma võidušansse püüda pisut suurenda ja raha enda jaoks paremini tööle panna!

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: