Krüptoraha maksed on jõudmas ka Chanz kasiinosse

chanz kasiino kripto sissemaksed

Chanz kasiino on Eestis juba ammu teada-tuntud bränd, kuid tuleb välja, et oma viimast sõna pole nad veel öelnud. Sissemakse lehel vaatab neil vastu uuenduslikud MuchBetter ja ecoPayz nimelised e-rahakotid. Alternatiivina on võimalus teha kiirelt ülekanne ka maksekaarti kasutades.

Nüüd tuli aga pommuudis, et pakkuma hakatakse ka krüpto-makseid. Veel mitte küll Eestis, aga jääme lootusrikkalt ootama, et ka see aeg pole enam kaugel. Norra ja Kanada mängijad saavad juba kanda oma Chanz mängijakontole nii Litecoin kui Bitcoin valuutat. Lubatakse, et järk-järgult on lisandumas ka teisi krüptovaluutasid.

Krüptovaluuta puhul on peamine pluss selles, et makseid ei töötle ükski vahendaja nagu pank või muu institutsioon vaid need toimuvad koheselt. Mängija jaoks tähendab see lühemaid ooteaegu nii sisse-kui väljamaksete puhul. Samuti pakuvad krüptomaksed suuremat anonüümsust võrreldes traditsiooniliste pankade või elektroonilise raha vahendajatega.

Kommentaar Chanzilt:
“Hetkel pakume krüptomakseid riikides, kus maksemeetodite valik on pigem väike. Seda, millal krüptomaksed Eestisse jõuavad, me veel ennustada ei oska. Tegemist on pilootprojektiga ning kõik oleneb kui suur huvi taolise võimaluse vastu olema hakkab”

Tervitus boonused kuni €100 ja 300 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: