Kreisiraadios läks välja pea 100,000 eurone jackpot auhind

paf kasiino kreisiraadio jackpot winner

Eestlastel on viimasel ajal päris palju õnne ja seda just eriti PAF kasiinos. Aasta alguses võideti Hall of Gods mängul läbi aegade suurim Eesti jackpot, alles eelmisel kuul noppis teine õnnelik 137,000 eurot Mega Fortune Dreams mängul. Tundub, et raha liigub, aga põhjendus võib olla ka selles, et just volatiilsed mängud on viimastel aastatel järjest enam ja enam populaarsust hakanud koguma.

Mis aga juhtus esmaspäeval? See, mis ikka juhtub, kui mängida, olla kannatlik ja oodata ära oma võimalus. Noor eestlane napsas pea 100,000 eurose jackpoti sellel korral “Kreisiraadio” nimelisel slotil. Tegemist on tõepoolest päris hullumeelse mänguautomaadiga, mille keskmes eestlaste lemmik humoristid Võrno, Oja ja Leinatamm. Täpseks võidusummaks kujunes 94,713 eurot!

Kui tahad ka proovida, siis leiad mängu PAF kasiino lehelt. Lisaks on neil “Pehmed ja Karvased”, mis on samuti PAFi enda välja arendatud. Mujal Eesti kasiinodes neid ei leia.

Kui oled valmis mängima, mine PAF lehele ja uued mängijad saavad 25 tasuta spinni puhta muidu ilma sissemakset tegemata!

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: