Kindred Group on nüüd Relax Gaming ainuomanik

kindred group relax gaming uudised

Relax Gaming on eestlastele suhteliselt tuttav nimi. Nende ägedaid slotte võib leida pea kõigis Eesti- ja välismaistes online mängukohtades. Kas aga teadsid, et tegemist on ka reaalselt Eesti juurtega ettevõttega?

Meieni on jõudnud kuuldused, et nüüd on tubli tarkvaratootja andnud nõusoleku enamusosaluse müügiks Kindred Group kasiinokontsernile. Kindred on omanik ka Eestis tegutsevatele brändidele Maria ja Unibet. Kindred Group on maailma üks suuremaid hasartmängude pakkujaid, mis tegelikult Relax Gamingusse investeerinud juba 2013. aastast alates.

Mida see siis mängija jaoks tähendab? Tegelikult mitte midagi. Omanike muutused üldjuhul ei muuda mängupakkuja nägu. Ajaloost on teada, aga mitmeid näiteid, kui nende teenus hoopis pareneb.

relax gaming slotid
Relax Gaming loob igal kuul uusi slotte

Relax Gamingu üks asutajatest Patrik Österåker kommenteeris asja nii: “Kindred Groupiga liitumine oli asjade loomulik jätk. Jätkame eraldi ettevõttena ja meie strateegia ei muutu.”

Kui varem omas Kindred 33,4% Relax Gaming aktsiatest, siis nüüd saadi endale 100% osalus. Pole muidugi kahtlust, et nii suure kasiinobossi nagu Kindred koosseisus saab Relax Gaming oma häid ideid veelgi efektiivsemalt teostada.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: