Kiirkasiino mängija võitis alla eurose panusega üle 42 000!

kiirkasiino dead or alive 2 jackpot voitja

Kindlasti oled varemgi kuulnud, kuidas uskumatul kombel täiesti tavalised inimesed võidavad kasiinos suuri jackpotte. Tänu tehnoloogia kiirele arengule tuleb õnn nüüd lausa koju kätte ja supervõitjad on jackpotte tabanud diivanil lesides ja pidžaamas voodis külitades.

Slottidel mängides ei ole vaja läbimõeldud mängustrateegiat ega erilisi oskusi. Tegemist on meelelahutusega, millel õnn tabab mängijat alati ootamatult!

Kes aga oleks osanud arvata, et Eestis alles täiesti uus Kiirkasiino tõuseb kõigi tähelepanu keskpunkti? Kuigi ühtegi boonust veel Kiirkasiino ei paku, siis äärmiselt mugavalt kasutatav veebileht ja hiilgav mängude valik on mänguportaalist teinud kiirelt paljude lemmiku.

dead or alive 2 screenshot dead or alive 2 screenshot jackpot

Mis veelgi parem- hiljuti tabas üks Kiirkasiino mängija eriti piraka jackpoti väärtusega 42 000 eurot! Asja puänt on selles, et see õnnestus tal kõigest 90 sendise panusega, mis tähendab, et panus korrutati 47 000-ga.


Väike panus, HIIGLASLIK võit

Vaatame pisut lähemalt, kuidas Kiirkasiino mängija sellise saavutuseni jõudis. Tegemist oli esmaspäevase päevaga, kell oli löömas keskpäeva tundi ja meie kangelane tundis, et oleks aeg pisut meelt lahutada. Naine võttis välja oma mobiiltelefoni ja alustas mängimisega.

Siinkohal tasuks mainida, et Kiirkasiino ei ole veel välja töötanud oma rakendust, kuid selle asemel on pööratud tähelepanu brauseris kasutajakogemuse kõrgeima standardini viimisele. Sellel hetkel, kui naisterahavas „kiirkasiino” otsinguribale tippis, ei osanud ta muidugi arvata, mis järgmiseks ees ootab…

dead or alive 2 slot wilds

Nüüd tulevad head uudised nendele, kes eelistavad mängida väiksemate panustega. Loomulikult on suurelt panustades ka võidud proportsionaalselt suuremad, aga see ei tähenda, et ka väikeste panustega ei oleks võimalik suuri jackpotte tabada. Statistiliselt võttes ongi paljud jackpoti võitjad low-rollerid, kelle panuse suurus jääbki kuni 2 euroni keerutuse kohta.

Kiirkasiino mängija oli selle taktika hästi ära tabanud ning valis spinnimiseks NetEnti ühe populaarseima mängu- Dead or Alive 2. Panuse suuruseks läks 90 senti keerutuse kohta ja jackpot sai teoks mängusessiooni 47. keerutuse ajal. Täpne võidu suurus – 42,321.40€.


Kohesed väljamaksed

Kas kujutad ette, et võiksid ise nii suure summa saada? Seda tunnet on võimatu sõnadesse panna, veel vähem oskaks kohe öelda, mida sellise rahaga peale hakata! Meie kangelanna tegutses aga tõelise staarina, kui suutis peale megavõitu mängimises pausi teha. Leiame, et see oli tark tegu, sest kui su konto bilanss hüppab 70 euro pealt 42 000 peale, siis lööks see ka kogenenumal slotihundil pea segamini.

Selle loo kangelane otsustas peale mängimise peatamist teha väljamakse kogu võidetud summale ja nägi peaaegu koheselt ka summat oma pangas. See ongi see, mis teeb Kiirkasiino eriliseks- peale võitude saavutamist ei pea hakkama kasiinoga vaidlema ega midagi tõestama vaid raha on kohe sinu.

kiirkasiino website screen

Ülikiired väljamaksed on võimalikud tänu sellele, et kui hakkad Kiirkasiinos mängima, pead tegema sissemakse pangakonto kaudu, mis tähendab, et mänguportaal saab kogu edasiste maksete sooritamiseks vajaliku info juba mängija kodupangast kätte ilma täiendavate dokumentide saatmise ja aeganõudvate turvalisuskontrollideta. Kõik võidud makstakse välja hinnanguliselt kuni 15 minuti jooksul, samal ajal kui mõni teine Eesti mänguportaal teeb seda päevade, nädalate ja vahel isegi kuudega.


Seiklused jätkuvad…

Kellele ei meeldiks lugeda õnneliku lõpuga lugusid supersuurtest võitudest, eriti kui jackpot läheb neile, kes seda kõige rohkem vajavad. Ka sina võid olla järgmine megavõidu omanik ning peadpööritavad võidud võivad juhtuda ka juba täna!

Kiirkasiino on litsentseeritud mängukeskkond, millel saad turvaliselt meelt lahutada. Piisab, kui sul on pangakonto mõnes Eesti suuremas pangas nagu Swedbank, SEB, LHV või Luminor. See on lõbus, turvaline ja lihtne!

Mängi kohe ilma registreerimiseta
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: