Kes pakub parimaid koefe ja suurimat võidupotentsiaali?

coolbet ole nutikas

Coolbet spordiportaali alusepanijaks on tuntud kasiinotööstur Jan Svendsen, kellel eestvõtul avas mängukeskkond uksed 16. mail 2016. aastal. Mänguportaali moto on algusest peale olnud läbipaistvus ja innovatiivsus, mida mängijad väga hindavad. Selle tõestuseks on Coolbetist tänaseks saanud üks kõige populaarsemaid mänguportaale Eestis, lisaks toetab Coolbet mitmeid Eestis populaarseid spordialasid ja üritusi. Mis aga kõige parem- võid kindel olla, et Coolbetis panuseid tehes saad kõige paremad koefitsiendid. Kuidas seda põhjendada?


– COOLBET ON ISEMAJANDAV VÄIKEETTEVÕTE

Coolbet ei ole börsiettevõtte nagu Betsson AB või Kindred Group, mis koondavad enda alla Eestis ja Skandinaavias populaarseid mänguportaale nagu Betsafe, Unibet või NordicBet. Seetõttu ei ole Coolbetil ka nii suurt survet näidata igas kvartalis suurt kasumit, mis aktsionäre rahuldaks. Coolbet on samuti endiselt suhteliselt uus mänguportaal, mis tähendab, et mängijate ligimeelitamiseks tuleb neil näha rohkem vaeva, pakkuda alati atraktiivseid koefitsiente ning püüda teistest eristuda.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 75%; align: center;} .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }


– MADAL KASUMIMARGINAAL

Spordiennustuse koefitsientide koostamisel mängib olulist rolli kasumimarginaal, mida operaator soovib saada. Tegemist on summaga, mille platvorm kasseerib iga pakutava panuse eest. Näiteks, kui mänguportaali kasumimarginaal on 2,0, siis see tähendab, et kõigi tehtud panuste pealt saab operaator 2%, samal ajal, kui tehtud panuse võitnud mängijad jagavad ära 98% kõikide tehtud panuste väärtusest.

Võrreldes Nordicbeti (6.5%), Betsafe’i (6.5%), Unibeti (8.1%) ja Betssoni (6.5%) kasumimarginaalidega tähendab Coolbeti 2% spordisõprade jaoks märksa paremat diili. Saad sama raha eest teha märksa rohkem panuseid, naudid rohkem lõbu ning lõppkokkuvõttes on ka võimalus võita rohkem raha.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 75%; align: center;} .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }


– REKLAAM JA PARTNERID

Väidetavalt ei kasuta Coolbet ka affiliate-partereid, kes kasutavad tulude jagamise mudelit. See tähendab, et firma ei ole sunnitud lõviosa oma kasumist partneritele ära jagama ning saab teenitud raha investeerida mängukeskkonna arendamisse.


– KOKKUVÕTE

Coolbet on kõige mängijasõbralikum spordiportaal Eestis, mis pakub spordisõpradele personaalset lähenemist ja alati parimaid koefitsiente. Kui väiksemate liigade ja spordialade puhul võivad koefitsiendid olla sarnased konkurentide omadele, siis põhifookuses on just kõige menukamate spordisündmuste peale panuste tegemine mängija jaoks võimalikult kasumlikuks teha.

Tervitus boonus 100% kuni €150 ja tasuta panused!
Võta boonus