Kasiino klienditeenindus ja mida võid küsida

online kasiino klienditeenindus

Online kasiinosid on Internetis igasuguseid ning enda jaoks sobilikema valimine võib vahel tunduda üsna keeruline ülesanne. Iga kasiino püüad leida oma niši ja millegi poolest erineda, kuid mängija jaoks on lisaks atraktiivsele veebilehe kujundusee ja üldisele heale esmamuljele oluliseda ka palju muud faktorid. Ühed olulisemad faktorid ongi pakutavate mängutootjate ja mängude rohkus, saadaolevad boonused ja üldine kasiino hea maine. Sellele kõigele lisaks on veel üks näitaja, mis eristab tasemel kasiinod neile alla jäävatest mänguteenuse pakkujatest.

Kui otsid uut mängukeskkonda või mõtled praeguse vahetamisele, siis tasub meeles pidada, et aeg-ajalt võib ette tulla et pead ühendust võtma kasiino klienditoega. Aja-ja närvikulu kokkuhoiu mõttes on oluline, et kasiino, kus mängid, pakuks asjatundlikku ja sõbralikku abi, kui mängijal tekib küsimusi või probleeme.


– KUST SAADA INFOT?

Usaldusväärsete klienditeenindajate olemasolu on oluline mistahes kasiino jaoks hoolimata, mis mänge või teenuseid pakutakse. Mängija, kes usaldab oma raha kasiino kätte on kõik õigused saada kiiret ja kvaliteetset teenindust mistahes ajahetkel ning just selle poole kõik paremad mängukeskkonnad püüdlevadki. Kuidas kasutada enda jaoks ära kõik eelised, mida pakub hea kasiino klienditugi?

Kõige levinumad kanalid, mille kaudu kasiinoga ühendust võtta on live-vestlus, e-mail ja osadel juhtudel ka helistamise võimalus. Tasub meeles pidada, et enne klienditoega ühendust võtmist, tasub lihtsamate küsimuste puhul visata pilk peale kasiino Korduma Kippuvate Küsimuste lehele. Ka Reeglite ja Tingimuste lehel leiab rohkelt kasulikku informatsiooni, kuid tihtipeale on infot nii palju, et vajalikku on keeruline üles leida.


– LEVINUMAD PROBLEEMID KASIINOS MÄNGIMISEL

Vaatame lähemalt kõige levinumaid teemasid, millega mängijad kasiino klienditoe poole pöörduvad:

1. Konto loomine

Mängudele ligipääsu lubamiseks ja pärisraha panuste vastuvõtmiseks on mänguportaalid kohustatud iga mängija kohta koguma teatud koguse nende isiklikke andmeid. Üldjuhul peab mängija läbi tegema ka konto loomise protsessi, kuid uusim trend on, et kontot looma ei peagi ja mängija saab rullikutel võite jahtima hakata kõigest pangalingi kaudu sissemakse tehes ja nii oma identiteedi kinnitades.

Konto loomise puhul pööra tähelepanu sellele, mis informatsiooni sa kasiinole annad ja et see oleks täpne ja tõene. Ka väike kirjaviga või vale aadress konto registreerimisel võib hiljem raha väljamaksmisel tekitada kasiino poolseid küsimusi ja viivitusi. Kui peale konto loomist avastad, et see on mingil põhjusel külmutatud, siis tuleb sul kohe kasiino klienditoega ühendust võtta.

2. Maksemeetodid

Võib-olla tuleb see sulle üllatusena, aga väga suur osa mängijate probleemidest moodustavad probleemid väljamaksetega. Selleks on erinevaid põhjuseid, näiteks võib vabalt juhtuda, et kasiinol ei ole mängija kohta piisavalt informatsiooni, et kinnitada tehtud väljamaksetaotlus ja näiteks võib juhtuda, et kasiino nõuab väljamakse tegemist samale maksemeetodile, mida mängija on kasutanud sissemakse tegemiseks. Vähemlevinud põhjustena võib kasiino väljamaksetaotluse kinnitamisest sootuks loobuda ettekäändel, et mängija on rikkunud mängukeskkonna reegleid ja tingimusi.

Kui satud olukorda, milles kasiino ei lase sul kontol olevaid vahendeid kasiinost välja kanda, siis esimese asjana veendu, et sul ei oleks kontol aktiivset boonust, millele võivad laieneda läbimängimise nõuded. Kasiinodel on tavaliselt kehtestatud ka minimaalne lubatud väljamakse summa, mis üldjuhul jääb 10-20€ kanti. Kui oled aga oma väljamakset liiga kaua oodanud või on sul muu väljamakset puudutav küsimus, millele sa veebilehelt ise vastust ei leia, võta julgelt ühendust klienditoega.

3. Kampaaniad, boonused ja lojaalsusprogramm

Boonused ja kampaaniad on teenused, mille poolest kasiinod teineteisest enim erinevad. Kui ühes kasiinos võid saada uue mängijana 20-30€ boonuse, siis teises võib esimese boonuse suurus olla ka kuni 1000€ või isegi rohkem. Samuti erinevad boonused selle poolest, mitu korda tuleb need enne väljamakse tegemist kasiinomängudel läbi mängida, mis ajaperioodi jooksul jne. Lisaks uue mängija tervituspakkumisele on peaaegu kõigil kasiinodel ka nö. jooksvad kampaaniad, millel on üldjuhul ettenähtud ajaperiood, mille jooksul saab kampaaniast osa võtta ja auhindu teenida.

Mis tekitab mängijates tihtipeale õigustatud küsimusi ongi justnimelt kampaaniate eripärased reeglid: minimaalne sissemakse suurus preemiate saamiseks, kampaanias osalevad mängud ja muu vajalik info, mis võib mõnel juhul ka olla puudu. Kui sul tekib kahtlusi või küsimusi boonuspakkumiste kohta, ära kahtle klienditoega kohe ühendust võtmast, sest hiljem peale raha mängu panemist võib arusaamatuste korral olla probleeme lahendada juba hoopis keerulisem.


– LIVE-VESTLUS KUI KÕIGE KIIREM SUHTLUSKANAL

Nagu juba eelnevalt mainitud on levinumad kanalid kasiinoga suhtlemiseks e-mail, live-vestlus ning telefoni teel suhtlus. Lisaks saab mõnes kasiinos saata sõnumi vastavas sõnumi aknas, kirjutada kasiinole läbi sotsiaalmeedia kanalite jpm. Eelnimetatutest on kõige populaarsem ja efektiivsem live-vestlus, mis võimaldab kasiino esindajaga vahetult reaalajas suhelda ja annab nii ka kõige kiiremaid tulemusi.

Enamikes kasiinodes on live-vestlus saadaval 24 tundi ööpäevas 7 päeval nädalas, samas kui mõnes saad seda funktsiooni kasutada ainult kindla ajavahemiku vältel, näiteks tööpäeviti 9-st 17ni. Kliki nupule, mille järel avaneb live-vestluse aken ja saad oma küsimused mugavalt kirja panna.


– KOKKUVÕTE

Pea meeles, et kasiinos mängides on sul alati õigus küsida küsimusi oma konto, väljamaksete ja mängude kohta, sest nii tagad hilisemate arusaamatuste ärahoidmise. Isegi, kui klienditugi ei saa sind kohe aidata, antakse sulle esialgsed juhtnöörid edasi tegutsemiseks, edastatakse mure vastutavale osakonnale ja lahendatakse mõne aja möödudes.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: