Järjekordne megavõit Optibet mängul Divine Fortune

optibet kasiino divine fortune 192k uudised

Sügis on taas käes ja Optibet kasiino üllatab jälle. Nüüd tuli uudis, et oktoobri alguses on õnnelik Eesti mängija pannud käpa peale eriti suurele võidule. Pole ka midagi imestada, sest sadadesse tuhandetesse ulatuvad kasiinojackpotid on Optibeti puhul saanud juba üsna tavaliseks. Tekib lausa küsimus, kuidas kõik jackpotid just nende lehel kinni püütakse.

divine fortune slot preview

Sellel korral tõmbas tähelepanu NetEnti au ja uhkus Divine Fortune, mis hiilgab majesteetliku välimuse ja võluva mängu ülesehituse poolest. Muus osas ettearvamatu mäng suudab vahel tuju eriti heaks teha. Just nii juhtus Eesti mängusõbraga, kes valis panuse suuruseks kõigest 1€ mänguvooru kohta. Võidu väärtuseks eurodes sai 192,518.

Optibet, mis on pigem tuntud spordiennustuse lehena, on kõvasti tööd teinud ka kasiinomängude poole pealt. Mitmekesine mängude valik ja palju uusi slotte ongi põhjused, miks paljud eestlased seal õnne proovivad.

optibet kasiino uued slotid

Mida rohkem mängijaid, seda suuremaks paisuvad ka jackpotid ja sagedamini neid välja makstakse. Mis muud, kui jääme ootama uudiseid uutest võitudest!

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: