Järjekordne hiigelvõit Optibeti Divine Fortune slotimängus

optibet kasiino divine fortune winner

Kui alles eelmisel kuul võitis õnnelik mängija Optibetis 283 988€ suuruse jackpoti, siis võis mõnigi arvata, et see oli õnnelik juhus. Kuid tuleb välja, et Optibetist on saamas tõeline rahapuu, kus megajackpotte kukub juba igal kuul!

Eelmisel reedel, kui Optibeti serverid ägisesid läbi aegade suurima mängijate voo all ning lõpuks katkes isegi teenuse kättesaadavus mängukeskkonnas, siis alles paar tundi hiljem tuli Andrus T. nimeline mängija ja otsustas, et on paras aeg võtta endale üks elumuutev jackpotisumma! Ja reedel 19. septembril see juhtuski – 102,000€ läks mehele täpselt samal jackpotimängul “Divine Fortune”, millel võideti pea 300 000€ alles kuu aega varem…

Nii suurt võitu tuleb vääriliselt tähistada. Kui Andrus saab omale nüüd lubada uue Mercedese või ehk isegi väiksemat sorti maja, siis kõik teised Optibeti püsikliendid ja uued mängijad saavad võtta 100 tasuta spinni tehes kõigest 10€ sissemakse. Miks mitte proovida?

Kui sissemakset teha ei taha, siis on võimalus ka päris tasuta spinnida, sest Optibetis saad kuni 31. oktoobrini 10 tasuta spinni, kui lähed sissemaksete lehele, vajutad “Redeem Bonus” ja kasutad “DIV10” boonuskoodi. Kes teab, võib-olla oled just sina järgmine hiigeljackpoti võitja!?

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: