Highrollerid ja kuidas suurelt panustades palju pappi teenida

highroller kasiino mangija

Kes poleks endalt aeg-ajalt küsinud küsimust: kas suurelt panustades võiksin rohkem võita? Vastus on tegelikult väga lihtne- võid, kuid samal ajal riskid ka suurema summa kaotamisega. Paljudel mängudel on üsna kõrge minimaalne panus spinni kohta, seda eriti jackpot mängudel, kuid sellest hoolimata kipuvad just suurimat volatiilsust pakkuvad slotikad need kõige popimad olema.


– KES ON HIGHROLLER?

Kui vaatad peeglisse ja näed sealt vastu vaatamas šikki ja pühendunud kasiinokunni, kellel raha jalaga segada, siis oled juba ühe sammu võrra lähemal highrolleriks saamisele. Väikestel panustel keerutada on muidugi tore, aga tõelise kasiinoelamuse maigu saab kätte alles siis, kui riskid piisavalt eesmärgiga ka võita suurelt.

Hea näide on live-kasiino populaarsed mängud rulett ja blackjack, millel maja eelis on küllalt väike, et iga mängija võiks lubada omale pist suuremat riski. Blackjackis saad maja eelist spetsiaalsete strateegiatega märgatavalt vähendada ning ruletis saad samuti panuse panna rohkem kui ühele numbrile.

hangover casino math scene

Siiski ei piirdu highrolleri põnev elu ainult selliste tilulilu taktikatega vaid nende elu motoks on adrenaliin ja elamused, kus iganes raha peale mängimine käima läheb. Ameerikas on avalike tegelaste hulgas samuti mitmeid tuntuid suurelt panustada armastajaid nagu golfar Tiger Woods ja näitlejad George Clooney ja Ben Afflect, kellest viimane on oma hiilgavate oskuste tõttu kasiinodest mitu korda lausa välja visatud.


– KUIDAS HIGHROLLERIKS SAADA?

Kui arvad, et oled valmis minema all-in ja põnev õnnemängude maailm võiks olla sinu kullaauk, siis tasub teada, mis sellise elustiiliga kõik kaasas käib. Alustuseks on muidugi hea teada, millist tüüpi boonuseid Eesti mänguportaalid pakuvad ning sedagi, et lisaks standardsele tervitusboonusele, mille leiad pea igast kasiinost ja mis on saadaval kõigile mängijatele, saavad tõelised ässad iga kell omale välja kaubelda ka hoopis paremaid diile väiksema läbimängimise nõuetega.

Pole harv juhus, et suuremad Eesti mänguportaalid nagu Betsafe, OlyBet ja Unibet premeerivad oma püsikliente igakuiste VIP-boonuste ja pakkumiste, personaalse kliendihalduri ja välkkiirete väljamaksetega. Nii muutub mängukogemus tundmatuseni ja tunned ennast alati nagu VIP.

Highrollereid kutsutakse tihti ka “vaaladeks” ja “rahamängijateks”, sest neil on kõige rohkem raha ja parimad teadmised, mida ja kuidas mängida. Selleks, et highrolliks saada, tuleb tõesti palju mängida, aeg-ajalt diilerile jootraha jätta ja suutma kogu melu ka nautida.


– Highrolleri staatus

Highrolleriteks peetakse tavaliselt mängureid, kellel on omajagu õnnemängude mängimise kogemust, kes teavad mängude reegleid peensusteni ning keda kaotused rivist välja ei vii. Pole saladus, et highrollerid põlgavad ära vähemvolatiilsed mänguautomaadid, mis ei paku neile mingit pinget ja tihti võid kasiinoässasid kohata ka rohkem mõtlemist nõudvate live kasiino laudade nagu blackjack ja rulett taga. Live kasiino pakub lisaks välisele särale võimalust oma kogemused, teadmised ja järjekindluse kõige efektiivsemalt rahaks teha.


– Iseloomustus ja kujunemine

Arvatakse, et highrollerid on ilmtingimata rikkurid, kuid sageli on bossi staatusesse tõustud just nutika taibu ja järjekindla tegutsemise tulemusel mängulaudades. Tasuks lisada ka, et highrollerid teavad oma väärtust, mis tähendab, et nendega suhtlemine on mängukeskkondade jaoks vahel paras pähkel.

Mida rohkem raha highrollerid mängudel läbi mängivad, seda rohkem tähelepanu tõmbab omale kasiino ning teated suurtest võitudest toovad juurde aina uusi mängusõpru. Nii saab highrolleri staatuses mängija nõuda ka mängukeskkonnalt rohkem, näiteks personaalset kliendihaldurit ja paremaid pakkumisi kui tavamängijad.

– HIGHROLLERID ONLINE KASIINODES

Kas teadsid, et maapealsetes kasiinodes naudivad suured panustajaid VIP-lounge’i, parimat šampust ja vapustavat meelelahutust, kuid veebis mängides see muidugi päris nii ei saa olla. Kui Las Vegases on glamuurne elu tavaline, siis veebimängud on juba olemuselt erinevad.

See ei tähenda muidugi, et suured ässad tühjade kätega jääks vaid lisaks eelnimetatud eelistele on nende jaoks ka sisse-ja väljamakse limiidid suuremad, kogutud lojaalsuspunktide eest saadakse suuremaid auhindu ja palju muud sarnast.

– Highroller kasiino boonused

Ka boonuste puhul peavad kasiinod hoolt kandma, et highrolleritel oleks üldse motivatsiooni kampaaniatest osa võtta. Üks võimalus on teha promodiil läbimängimise nõudega, mis tähendab, et kes rohkem panustab, saab ka suurema auhinna. Nii on highrolleritel kerge turniire kinni panna, sest nende mõni üksik panus võib võrduda teise mängija päeva, nädala või kuu eelarvega.

Pole sugugi harv juhus, et highrollerid võtavad ühendust ka klienditoega, et omale välja kaubelda mõni kasulik boonusdiil madala läbimängise nõudega. Kuid ka nende diilide saamiseks on tavaliselt nõutav keskmisest mitu korda suurem sissemakse.


– Lojaalsusprogramm

Kõige parema ülevaate online kasiino mängijate lõbusast elust saab, kui vaadata lähemalt veebikasiinode lojaalsusprogramme, mille puhul iga kasiino on täpselt määratlenud, mida lojaalsemad kliendid võivad lõpuks mängimise eest preemiaks saada.

Ühel või teisel moel on need alati üles ehitatud just nii, et lojaalsusredeli kõrgematel astmetel lõpetavad mängijad, kes panustavad suuremalt ja rohkem ning sellest tulenevalt saavad rõõmustada ka kordades vingemate preemiate üle olgu selleks siis boonused, raha või mõni tuus tehnikavidin.

Kui tuua mõned näited, siis näiteks Boost- ja Ninja kasiino pakuvad kuni 10% cashbacki, Optibetis saad lojaalsuspunktid vahetada rahaks ja isegi väikses Kingswin kasiinos saavad highrollerid võita piisava arvu lojaalsuspunktide eest lausa Mercedes Benz luksusauto!


– Muud eelised

Highroller mängijad ei ole kaugeltki mitte mingid müütilised tegelased vaid online kasiinodes on tegemist väga konkreetse mängijategrupiga. Isegi, kui mängid väikeste panustega, võib ühel päeval sinu postkasti potsatada pakkumine liituda highrollerite eksklusiivse klubiga.

Heaks näiteks on Betsafe “Stars Club”, kuhu igaüks ei pääse, aga hea tahtmise ja järjekindluse korral võid vabalt ühel päeval sinna välja jõuda. Mõned eelised “Stars Club” liikmetele: isiklik kontohaldur, eksklusiivsed pakkumised ja suuremad boonused, kutsed üritustele, auhinnareisid, kohtumised spordimaailma tähtedega ja palju muud.

betsafe kasiino stars club

Loe Betsafe “Stars Club” kohta siit: https://www.betsafe.ee/et/stars-club

Kui oled tõusnud mänguportaali silmis highrolleri staatusesse, võid igal juhul arvestada ka sünnipäevaboonustega ning pole harvad juhused, kui uusi mänge saad võimaluse proovida enne teisi.


– KUI SUURELT HIGHROLLERID PANUSTAVAD?

Highroller ei pea olema kõrge sotsiaalse positsiooniga vaid piisab vaba raha olemasolust, mida kasiinomängudel kasutada. Jutt käib loomulikult suurematest summadest kui mõned sajad eurod ja peaksid teadma, et highrollerid armastavad mängida sageli ja pikalt.

Siit on juba lihtne jõuda järeldusele, et mida rohkem raha highroller maha mängib, seda enam püüab ka kasiinokeskkond talle meele järele olla ja mängija olemist mõnusaks teha, et mängimine jätkuks. See on igati mõistetav, sest isegi ainuüksi Eestis on kümneid litsentseeritud mängukeskkondi, mis pakuvad kõik laias laastus samu mänge ja analoogset mängukogemust.


– Strateegia ja mängud

Suurte panustega mängides tuleb mängudest maksimumi välja pigistamiseks kasutada pisut erinevat lähenemist. Mänguautomaadid võivad esmapilgul paista üsna sarnased, kuid tegelikult see päris nii ei ole. Online kasiino highrollerid armastavad eriti suure volatiilsuse ja kõrge maksimaalse panuse suurusega mänge. Jah- reeglid on ikka samad ja mängu tulemust slottidel otseselt mõjutada ei saa, kuid highroller-slotid erinevad näiteks ka näiteks selle poolest, et kõrge minimaalne panuse suurus spinni kohta on nii kulukas, et madalamatel panustel mängijad nende poole üldse ei vaatagi.

Kõrgete limiitidega mängud maksavad kordades suuremaid võite- selles kogu suurelt panustamise mõte ongi. Sellistel mängudel algavad väiksema võidud paarisajast eurost ning neid kõiki võib põhimõtteliselt nimetada jackpotimängudeks, sest suurimad maksimaalsed võidud ongi jackpottidega võrreldavad.


– KES ON “LOW ROLLER”?

Selleks, et luua võrdlusmoment, püüame kirjeldada ka madalatel panustel mängijaid(low roller). Tegemist on mängijatüübiga, mis eelistab mänguautomaate -ja laudu, millel saab meelt lahutada ka madalate panustega mängides.

See ei tähenda muidugi, et nad highrolleritest otseselt kehvemad oleksid ja tegelikult võib ka see panustamisstrateegia tagada aeg-ajalt kopsakaid võite. Peamine on panustada targalt ja järgida enda jaoks sobivat läbimõeldud panustamise -ja mängustrateegiat. Madalatel panustel mängijad ei saa loomulikult arvestada erikohtlemisega, mis highrolleritele online kasiinodes osaks saab.

Selleks, et highrollerid ei saaks madalatel panustel mängijaid mängulaudadest “välja süüa” lihtsalt sellega, et tõstavad panused võimalikult kõrgele, on online kasiinod kehtestanud paljudele laudadele panustamise ülempiiri. Eriti levinud on see pokkerilaudades ning nii saabki igaüks ise valida, milline laud vastab just tema eelistustele ja rahakotile.


KOKKUVÕTE

On hulgaliselt mänguautomaate, millel suurematel panustel mängides saad nautida hulgaliselt lisanduvaid võiduvõimalusi, kuid see ei tähenda, et mängijad ei võiks suurelt võita ka väikeste panustega spinnides. Kõrgete panustega mängimine ei ole igaühele, kuid kui tundsid enda profiili ära, siis võid pikalt ja muretult kasiinomängude laineharjal purjetada.

Highrollerite elustiil ei ole küll odavaimate killast, aga sobib elamusteotsijale, kellel hea otsustusvõime ja taiplik meel. Kindlasti ei tasu aga oma oskusi ega rahakoti paksust üle hinnata eesmärgiga igal juhul highrolleriks saada.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: