Global Gaming Awards auhinnagalal särasid Kambi ja Bet365

global gaming awards 2021 uudised

Juuni lõpus toimus Londonis pidulik auhinnagala, mille eesmärgiks tunnustada poolaasta parimaid mängutootjaid, operaatoreid ja makseteenuslahenduse pakkujaid. Enim särasid Kambi spordiennustuse platvormi pakkuja, eestlastelegi tuttav Bet365 ja Kindred Group. Vaatame lähemalt.

Global Gaming Awards on kaks korda aastas toimuv auhinnagala, kus tunnustatakse kõige enam välja paistnud kasiinotööstuse tegijaid. Selle suve 28. juunil said koguni kaks brändi topelttunnustuse osaliseks – Kambi ja Bet365.

Bet365 toodi esile, kui parim spordiennustuse pakkuja veebis, mis pole ka kuigi suur üllatus. Kõrgeima tunnustuse osaliseks sai ka nende lojaalsusprogramm.

global gaming awards 2021 winners

Online mängutootjatest teenis esikohapreemia Evolution Gaming, mis lisaks sellele, et üle võeti suurim konkurent NetEnt, jätkab suurepäraste kogemuste pakkumist live kasiino laudadel.

Poolaasta parimate mängudena toodid välja Divine Fortune Megaways (NetEnt), Gonzo’s Quest MegaWays (Red Tiger Gaming) ja Adventures Beyond Wonderland (Playtech).

Ära tuleks mainida ka parima makselahenduse pakkuja Trustly, mis on tõesti head tööd teinud mänguelamuse parendamise osas.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: