Evoplay siseneb Eesti online mängude turule

slots kasiino evoplay uudised

Tunnustatud mängutootja Evoplay on saabumas Eestisse. Koostöös Slots.io kasiinoga ollakse valmis tutvustama oma laia mängude valikut, mille hulka kuuluvad näiteks populaarsed Parimatch, EveryMatrix ja Playzido.

Slots.io on eestlastele tuttav juba mitu aastat. Tegemist on mängukohaga, mille taga Coingaming Group tegijad. Varasemalt on sama grupi brändidest edukateks osutunud näiteks Bitcasino.io ja Sportsbet.io. Slots.io-st saab esimene Eestis, mis Evoplay mänguautomaate pakkuma hakkab.

slots kasiino evoplay slotid
Evoplay slotid saad välja filtreerida slottide lehel “Mängutootja” valiku alt


Evoplay populaarsuse kasv

Viimastel kuudel on Evolplay kanda kinnitanud ka mujal nagu Suurbritannias, Horvaatias , Maltal, Bulgaarias, Rumeenias ning laiendab oma tegevuspiirkonda jõudsalt. Evoplay tehniline direktor Vladimir Malakchi on selliste asjade käigu üle mõistagi rõõmus.

Slots.io peetakse usaldusväärseks platvormiks, mis juba ennast Eestis tõestanud. Nende suurimateks plussideks on kasutajasõbralik veebileht, võimalus mängida ilma kontota ja lai mängude valik.

Slots.io esindaja Sveinung Axelsen polnud samuti Evoplay kiitmisega kitsi ning taoline lüke pakub Slots.io mängijatele veelgi enam valikuvõimalusi. Lisaks slottidele on Evoplay teada-tuntud ka lauamängude poolest.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: