Evoplay mängud nüüd ka Kingswin kasiinos

kingswin kasiino evoplay uudised

Evoplay on eestlaste jaoks võib-olla veel tundmatu nimi, kuid see ei tähenda, et see nii peaks jäämagi. Tegemist on üsnagi uue online mänge loova stuudioga, mis alustas tegevust alles 2017. aastal. Evoplay juured ulatuvad aga aastasse 2003. Hetkel on neil kontorid Kiievis ja Maltal. 2021. aasta seisuga oli Evoplay mänguvalikus üle 100 mänguautomaadi.

Hea uudis on, et 2021. aastal on Evoplay sõlminud partnerluslepingu tuntud Eesti mänguportaal Kingswiniga. Mängud nagu Hot Triple Sevens, Fruit Nova ja Elven Princesses on kõik ilusti olemas ja mängijate jaoks valmis pandud. Evoplay jaoks on tegemist strateegilise liigutusega, et Baltikumis oma esindatust suurendada.

Evoplay esindaja Vladimir Malakchi märkis, et Kingswini näol on tegemist juba teise kasiinoga, millega koostööd alustatakse. See on oluline samm edasi Evoplay mängude tutvustamisel Eestis ja kogu regioonis.

kingswin kasiino evoplay slotid

Kingswinist märgiti, et Evoplay stuudiol on nende mängude valikus oluline roll. Koos Microgaming, Thunderkick, Betsoft ja Pragmatic Play mängudega on Evoplay slotid ühed enim mängitumad.

25 tasuta spinni
Tervitusboonused kuni €555 + 155 tasuta spinni!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: