Evolution Gamingu Speed Blackjackiga valid ise oma mängutempo

evolution gaming launch speed blackjack

Maailma tegijaim Evolution Gaming nimeline live kasiino mängude tootja on jälle väljas uue ja unikaalse mängulauaga. Seekord ei ole tegemist siiski millegi täiesti uuega vaid popile Blackjacki mängule on lisatud üks oluline lisafunktsioon.

Kui vahel mõtled, et teised võiksid vähe kiiremini otsustada, siis enam selle pärast muretsema ei pea. Speed Blackjackiga saad teha, mis tahad ilma, et peaksid teiste mängijate järel ootama.

Varem käis otsustamise järjekord alustades diilerist vasakul asuva mängijaga, kuid nüüd on see muutunud. Peale esimese kahe kaardi väljajagamist saab kolmanda kaardi esimesena see, kes seda kõige kiiremini küsib. Ülejäänud kõik reeglid on samad, mis tavapärase Live Blackjacki lauas, lihtsalt enam ei pea teiste järel ootama! Sama kehtib seni, kuni ükski mängija enam kaarte juurde ei soovi.

Evolution Gamingu tootearenduse peaspetsialistki sai maha tabava kommentaariga: “Viimased sada aastat on Blackjacki mängijad pidanud ootama parasjagu otsust tegeva mängija järel. Meie aga küsisime endalt- milleks oodata?”


– KOKKUVÕTE

Tempokas Speed Live Blackjack on Evolution Gamingu uus revolutsiooniline mängutoode, mis täiendab sama mängutootja niigi laia live-blackjacki laudade valikut. Nüüd on mängijal rohkem kontrolli selle üle, kui kiiresti soovib ta otsuse kaardi juurdevõtmise kohta teha. Matemaatiliselt on võiduvõimalus sama, kuid mäng on 30-40% kiirem.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: