Evolution Gamingu kõige esimene live-tüüpi täringumäng

craps live game uudised

Live kasiino mängutootja Evolution Gaming on valmis saanud maailma esimese online Live Craps mänguga. Unikaalne online versioon märgib uut ajastut täringumängude ajaloos, sest pikka aega on need olnud ainult maapealsete kasiinode pärusmaa või siis on tegu olnud väga algeliste ja väheinteraktiivsete täringumängu versioonidega.

Täringumängu põhimõte on ikka sama, kuid tänu tehnoloogilisele arengule on lisatud hulk boonusfunktsioone. Mängul on ka “Easy Mode”, mis kujutab endast lihtsat interaktiivset online õpetust, kus uued mängijad saavad mänguga tuvust teha, kuid samal ajal on see ka väga põnev.


Mida kujutab endast “Live Craps”?

Live Craps ei ole lihtsalt täringumäng vaid tegemist on interaktiivse elamusega, mis võrreldav ehk ainult maapealsete kasiinode pakutavaga. Mängu tegevus rullub lahti maa-aluses stuudios ning lisafunktsioonid on disainitud nii, et teevad mängu jälgimise lihtsamaks.

live craps evolution screen

Samal ajal on Evolution Gamingu mängude hulka lisandunud ka täringumängu tavaversioon. Tegemist on First Person-tüüpi mänguga, mis pakub “Go Live” nupukest ja võimalust suunduda igal ajal Live Craps versiooni.


Täringumäng täiendab Evolution Gaming mängude valikut

Evolution Gamingu arendusvaldkonna pealik Todd Haushalter kommenteerib arenguid järgnevalt: “Craps on suurepärane lisandus Evolution Gaming mängude valikusse, mille seas on palju teisigi maapealsetest kasiinodest tuttavaid formaate. Täringumängu võlu edasiandmine veebis ei ole küll lihtsamate ülesannete killast, kuid tundub, et meil on see hästi õnnestunud”.

Lisaks sellele, et loodetakse köita täringumängu fännide tähelepanu nii Ameerikas kui ka Euroopas, ollakse valmis tervitama ka uusi regioone ja mängijaid üle maailma.

Haushalter lisab “Me mõistame, et täringumäng ei ole midagi, mida kõik oskaksid mängida. Sellepärast oleme lisanud kaks versiooni “Easy Mode” ja interaktiivne õpetus, mis seletab hästi lahti, kuidas mängida ja mängu kõige paremini nautida. Craps on tegelikult olnud kõige nõutum mäng, mille kohta Evolution mängutootjalt küsinud nii mängijad kui kasiinode operaatorid”.


Live mängude arendamise globaalne liider

Evolution Gaming on live diileriga mängude arendamises maailma absoluutne tipptegija ja konkurentsitult ka turuliider. Evolutioni mängušoud nagu Monopoly ja Lighting Roulette on samuti mängijate poolt soojalt vastu võetud.

Mis on nende edu saladus? Selleks võib pidada kõrgkvaliteetseid mänge, mis on huvitavamaks tehtud väärtust lisavate erifunktsioonidega. Kui enne Evolution Gamingu areenile tulekut olid online slotid hoopis popimad kui online live kasiino, siis viimastel aastatel on selles osas toimumas märgatav muutus. Evolution arvestab alati nii algajate kui edasijõudnumate mängijate vajadustega ning on võimeline pakkuma maapealsete kasiinodega võrreldavat kasutajakogemust ja elamusi.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: