Eesti kasiinod, kus saad mängida ka ilma kontot registreerimata

Järgnev artikkel tutvustab Eestis täiesti uut tehnoloogiat, mille nimeks on PayNPlay ja maaletoojaks Rootsi meelelahutusettevõte Global Gaming 555. Ninja kasiino on Global Gaming 555 üks brändidest ja esimene Eestis, kus raha peale mängimist sai alustada tehes sissemakse läbi pangalingi ilma kontot registreerimata. Lisaks sellele, et mänguportaalis panuste tegemiseks ei ole vaja enam avalikustada oma delikaatseid isikuandmeid pakub uus tehnoloogia ka märksa enam turvalisust nii mängija kui ka kasiino jaoks.

Mille poolest erineb traditsiooniline kasiino ilma registreerimiseta kasiinost?

Eestis on võimalus mängima asuda ilma kontot registreerimata hetkel juba kümnes kasiinos – Ninja kasiinos, Chanzis, Tonybetis, KiirKasiino, Boost ja teistel mängukeskkondades. Ainuke tingimus on, et sul peab olema pangakonto. Olenevalt kasiinost saad makseid teha Eesti suuremate pankade pangalinke kasutades ja sageli ka Soome, Saksamaa jms. pankade kaudu. Erinevalt traditsioonilistest kasiinodest, kus makseid saad teha lisaks pangakontole ka deebet-ja krediitkaardiga, e-rahakottide jms. kaudu, siis mitme Eesti ilma registreerimiseta kasiino ainukesed pakutavad sissemakse meetodid ongi Swedbank, SEB ja LHV .

PayNPlay tehnoloogia kasutamise teeb lihtsaks samuti Rootsi päritolu makseteenuste pakkuja Trustly , mis genereerib mängijale iga sissemakse tegemiseks unikaalse ühekordseks kasutamiseks mõeldud panga-ID. Kasiino saab raha vastuvõtmiseks vajalikud andmed otse pangast ja ka väljamaksed on tänu sellele lihtsamini teostatavad.

trustly eesti

Ilma registreerimiseta kasiinode hulgast pakub Bitcoin-makse võimalust Eestis ainult Tonybeti mänguportaal. Bitcoinidega saab mängida ka Kingswinis, aga seal tuleb enne rullikutele pääsemist teha läbi põgus konto loomise protsess.

Parimad kontovaba online kasiinod Eestis

Chanz Kasiino

7,7 /10

Chanz on Eesti kõige sotsiaalsem kasiino, sest lisaks mängude mängimisele saad igal ajal platvormi kasutada sõpradega suhtlemiseks või miks mitte kutsuda nad virtuaalsele kasiinomängude duellile! Bitcoin sissemakse võimalus ei ole, kuid alati saad ennast kirja panna kasiinorallidele ja lõigata kasu igakuistest boonusdiilidest.

chanz kasiino website screen

Lisaks ilma kontot registreerimata mängimise alustamisele on Chanzis täiesti olemas võimalus luua konto ja saata kasiinole kõik oma andmed. Kui valid konto registreerimise, saad kindel olla, et kõik paremad pakkumised tulevad sulle meeldetuletusena ilusti meili peale.

KOKKUVÕTE

Eestis on juba märkimisväärne hulk ajaga kaasaskäivaid kasiinoportaale, mis lasevad mängijad rullikutele ilma liigseid küsimusi esitamata. Tonybet ja Chanz kasiino on neist ehk kõige tuntumad, sest nemad on Eesti kasiinomaastikul tegusad olnud juba pikka aega. Neile kahele lisaks saad kiirelt ja mugavalt mängimist alustada mitmete auhindadega tituleeritud Ninja kasiinos ja alles alustavates mänguportaalides Slots.io ja Kiirkasiino.ee.

See koduleht kasutab küpsiseid, et muuta paremaks teie külastuskogemust. Veebilehe edasisel kasutamisel või selle sõnumi sulgemisel, nõustute te küpsiste kasutusega.