Coolbet pokker tutvustab uut iPoker platvormi

coolbet pokker uus tarkvara ipoker

Coolbet on lahe koht, kus mängida kasiinot, panustada spordi peale ja võtta teiste mängijatega mõõtu pokkerilaua taga. 19. mail paneb maailma üks suuremaid pokkerivõrgustikke Microgaming Poker Network (MPN) oma uksed aga kinni ning see tähendab, et ees ootavad mõned muutused.

Alates 19. maist saab Coolbetis pokkerit mängida iPoker platvormil. Tegemist on eestlastele tuttava Playtechi poolt opereeritava keskkonnaga, millel pidevalt üle 10,000 aktiivse mängija ning mängude valikus samuti rahalauad, turniirid, Sit&Go ja muu.

coolbet pokker ipoker lobby

Tegelikult ei muutugi mängija jaoks oluliselt midagi välja arvatud, kui sul on mõni kasutamata turniiripilet või aktiivne pokkeriboonuse. Esimesel juhul soovitab Coolbet leiad sobiva sisseostuga turniiri ja pileti ära kasutada, kuid kui selline võimalus puudub, aidatakse mängijaid klienditeeninduse vahendusel.

coolbet pokker ipoker laud

Pokkeriboonus kaotab alates 19. maist kehtivuse, kuid hea uudis on, et iPoker platvormi tulekuga saavad kõik mängijad võimaluse sisse nõuda 500€ boonuse.

iPoker pokkeriboonus vabaneb samamoodi nagu ikka- makstes reiki rahalaudades ja ostes pileteid turniiridele. Lisaks boonusee on iPoker uue mängija Tervituspaketis ka üks Twister pilet ja üks keerutus Tervitusrattal.

Uus iPoker tarkvara!
Tervitusboonuse pakett kuni €500, Twister pilet ja Tervitusratta keerutus!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: