Coolbet ja Pärnu Vaprus toovad välja uue filmi

parnu jk vaprus coolbet

OlyBet, Betsafe, PAF, Optibet ja Coolbet on kõik nimed, mis vaatavad Eesti spordivõistluste ajal vastu lugematutel reklaambänneritel. Tegemist on Eesti spordi suurtoetajatega, mis annavad oma panuse nii noorte kui tippude arengusse.

Betsafe ja OlyBet on tuntud korvpalli toetajatena, Optibet paistab silma jäähoki edendajana ning Coolbeti nime võib näha paljude võrkpalli ja jalgpallivõistluse ajal. Eesti spordiklubide ja spordiportaalide koostöö on oluline mõlema poole jaoks.

Võib-olla oled kuulnud vahvatest auhinnareisidest Ameerikasse või Euroopa tippjalgpalli suurtele matšidele, mida pakuvad oma klientidele näiteks PAF ja Betsafe. Coolbet on käsile võtnud aga veelgi huvitavama projekti. Mis võiks olla jalkasõbra jaoks huvitavam kui näha oma silmaga meeskonna tegemisi veelgi lähemalt? Just seda püütaksegi saavutada Pärnu Vaprus ja Coolbet koostöös valmivas dokumentaalide sarjas. Pärnu Vaprus on üle kahe aasta Premium Liigas tagasi ning eesmärgiks on igal juhul sinna püsima jääda.

Asja põhimõte on väga lihtne- terve aasta jooksul jälgib Coolbeti kaamerasilm Vapruse tegemisi riietusruumis, väljakul ja fännide pilgu läbi. Kontseptsioon on igal juhul huvitav ning esmatutvust saad sellega teha Coolbet veebilehel treileri vahendusel. Kogu aasta jooksul postitab Coolbet uusi episoode, et pakkuda võimalust teha põnev rännak Eesti Meistriliigas Vaprusega kaasa.


COOLBET DOKUMENTAALSARI “VÕIDU NIMEL: PÄRNU VAPRUS” TREILER

Dokumentaalsari kannab nimetust “Võidu nimel: Pärnu Vaprus” ja seda saavad kõik jälgida Coolbet Eesti Youtube kanali vahendusel.

Tervitus boonus 100% kuni €150 ja tasuta panused!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: