Chanz kasiinos võideti vägev jackpot 162,546 eurot!

chanz kasiino the sisters of oz wowpot jackpot uudised

Eesti kasiinodes ei ole jackpoti võidud enam midagi ebatavalist. Kui septembri esimeses pooles võideti Betsafe’is pea 50,000 eurot, siis Chanzi kasiino mängija tabas nüüd koguni kolm korda suurema peavõidu täpsemalt 162,546 eurot!

Suurvõit tuli Microgaming nimelise mängutootja uuel „The Sisters of Oz: WowPot” slotikal, mille jackpot moodustub kõigi sama seeria mängudest. Nii polegi imestada, et võidusumma nii suureks oli paisunud. Viimasel ajal on jackpot mängud üldse popiks läinud ning mängijad eelistavad volatiilsemaid mänge, mis ei paku ehk nii sagedasi võite, kuid kus jackpot aina kasvab ja kasvab..

WowPot seeria mängudesse kuulub teisigi ägedaid mänguautomaate, millel tehtud panustest moodustubki jackpoti väärtus. Sama seeria mängud on veel näiteks ka Book of Atem WowPot, African Legends ja Wheel of Wishes.

Mida aga ütleb võidu kohta õnnelik eestlane 33-aastane Magnus ise? Mehel õnnestus suurele rahale ligi pääseda üsna lihtsa vaevaga. Magnus mängib Chanzis enda sõnul paaril korral nädalas ja jackpoti tõi kõigest 1 eurone panus. Enne megavõitu oli ta jõudnud teha veel 70-80 keerutust kui žetoonide kilisedes ja kõlisedes tõehetk kätte jõudis. Magnusel ühte lemmikmängu polegi, aga slott, mis tõi talle täna peavõidu, jääb kindlasti kauaks meelde!

Tervitus boonused kuni €100 ja 300 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: