Chanz kasiino mänguvalikus nüüd ka populaarsed Yggdrasil slotid

chanz kasiino yggdrasil slottid

Kas oled proovinud populaarse slotikate tegija Yggdrasili Gamingu mänge? Tõenäoliselt juba oled, kuid sa ei pruugi seda veel ise teadagi! Tegemist on tõelise komeediga slotimängude maastikul, mis alustas tegevust alles 2013. aastal, kuid tänu kvaliteetsetele mängudele ja lõbusatele karakteritele tõusis komeedina maailma kõige popimate slotimängu tegijate hulka.

“Yggdrasil” tähendab Norra mütoloogias hiigelpuud ja on universumi üheks ühendamise sümbol. Mängude valikus leiad nii jackpoti mänge, Skandinaavia temaatikaga mänge kui ka erinevaid lihtsalt mõnusat ajaviidet pakkuvaid slotte. Kas teadsid, et “Joker Millions” hiigeljackpotiga mängus võitis alles hiljuti õnnelik mängija Norrast ligi 3 miljonit eurot ja enne seda maksti samas mängus lühikeste vahedega välja pool miljonit ja ligi miljoniline peavõit!

Ka Chanz kasiino on nüüd oma mängudevalikusse lisanud kõik Yggdrasili popimad ja tulusaimad mängud. Proovi kohe neist kõige uuemaid ja populaarsemaid Hanzo’s Dojo, Vikings Go To Hell, Ozwins Jackpots, Tuts Twister, Hanzo’s Dojo ja paljud teised.

yggdrasil gaming slottid

Kui oled Chanzis alles uus, siis on meil sulle eriti head uudised, sest esimese nelja sissemaksega saad kuni 100€ boonust ja 300 tasuta spinni.

Tervitus boonused kuni €100 ja 300 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: