BluePrint Gaming uued mängud Optibetis!

optibet kasiino blueprint gaming-slottid

Optibet kasiino on lihtne kasiino ja spordiennustuse portaal, millele panid alguse meie lõunanaabrid lätlased ning mis on jõudselt populaarsust kogumas ka Eesti mängusõprade seas. VIP-punktidel põhinev lojaalsusprogramm, atraktiivne uue kliendi boonus ja kiired väljamaksed on ainult mõned plussid, miks tasub mängida just Optibetis. Eriliselt tasub välja tuua nende spordiennustuse lehte, mis on väga lihtsasti kasutatav ning eriti mugav just algaja mängija jaoks.

Viimasel ajal on Eesti kasiinomaastikku raputanud mitu hiigelvõitu, mis on saadud just Optibeti kasiinos “Divine Fortune” slotimängul. Tuleb tunnistada, et viimasel ajal on hakatud just rohkem tähelepanu pöörama ka kasiinomängudele ning järjest tuleb valikusse ka uusi kuumi mänguloojaid.

Alles paar päeva tagasi lisas Optibet oma mängude valikusse uue ja vihase BluePrint Gaming mängulooja mängud, mille mänge mujalt Eesti kasiinodest (veel) ei leia. Mängud, millest ehk populaarseimad on Primal Megaways, Pig Wizard, King Kong Cash jt. torkavad silma erakordse erksavärvilisuse ning pilkupüüdva kujundusega.

Tegelikult on Blueprint kasiinomängude loomisega tegelenud juba 2001. aastast, kuid Eesti mängija jaoks võib tegu olla täiesti uue nimega. Ettevõte sai alguse Suurbritanniast, kuid peagi omandas selle Saksamaal asuv kasiino-ja meelelahtuslikke mänge pakkuv firma Gauselmann Group, mis on mänguautomaatide ehitamisega tegelenud juba 1957. aastast. Online-mängude maailma sisemisest alates on tehtud head tööd ning omapärased vimkaga mängud suudavad salapärasel moel alati kasiinosõbra südamesse pugeda.

Kõige tuntumad ja parimad Blueprint Gamingu mängud on loodud koostöös tuntud TV-seriaalide tegijatega. Kasutades seriaalidest tuttavaid tegelasi annab see mängule hoopis teise dimensiooni, eriti just samanimeliste seriaalides austajate jaoks. Kõik Blueprint Gamingu mängud paistavad silma hiilgava kvaliteedi, eriliste tegelaskujude ja mängijate seas hinnatud boonuste poolest.

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus