Betsson kasiino õnnelik mängija võitis lihavõtete ajal 3,1 miljonit!

joker millions slot jackpot

Lihavõtted on juba möödas, aga kas tead, et Betsson kasiinos on nüüd üks mängija lausa 3,1 miljoni euro võrra rikkam? Panuse suurus? Kõigest 1,25€! Vahel tasub slottide keerutamine tõesti ennast kuhjaga ära! Hiiglaslik võidusumma maksti välja Yggdrasil mängulooja populaarsel Joker Millions slotikal. Mis eriti huvitav, alles 5 kuud tagasi maksti samal mängul välja isegi poole suurem 7,8 miljoni euro suurune suurvõit…


Kuidas kommenteerib suurvõitu Fredrik Elmqvist Yggdrasil mängutootja pealik ja CEO?

“On üllatava ja tõeliselt lahe, et oleme saanud ära anda järjekordse supersuure jackpotipreemia meie lojaalsetele mängijatele. Tegemist on tõelise lihavõtteüllatusega ning oleme eriti elevil, et kogu raha maksti välja just Betsson kasiinos, mis on meie üks kõige pikemajalisemaid koostööpartnerid.”


Betssonis mängude osakonna mänedžer Karolina Majewska kommentaar:

“Oleme rõõmsad, et just üks meie mängijatest võitis nii suure summa raha. See võit näitab hästi ära, miks just kvaliteetsed progressiivse jackpotiga slotid on mängijate hulgas kõige populaarsemad. Yggdrasil mängulooja “Joker Millions” ja selle ümber tekkinud elevus on sellest just hea näide. Kogu Betsson soovib võitjale palju õnne!”


Joker Millions” on Yggdrasil mängulooja 2015. aastal välja tulnud ja nende üheks popimaks slotiks kujunenud mäng, mis pakub ahvatlevat progressiivset jackpotti. Tegemist on nii-öelda globaalse jackpotiga, mis tähendab, et sama rahahunniku võib mistahes ajal võita ka teisel sama mängulooja slotil “Empire Fortune”.

Suhteliselt klassikalise mängu ülesehitusega “Joker Millions” mängul on lisaks järjest kasvavale jackpotile ka mitu teist võimast boonusfunktsiooni, suur hulk erinevaid valikuid panuse suuruse määramiseks ja lihtsasti jälgitav mängu kulg. Panuseid saad teha nii arvutil kui mistahes nutiseadmel.

Betsson kasiino on Rootsi päritolu Põhjamaades populaarne mänguportaal, mis kuulub BML Group LTD kontserni brändide hulka. Eesti mängijad saavad maailmatasemel kasiinomänge nautida Betsafe kasiinos, mis on samuti üks BML Group LTD brändidest.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: