Betsafe kasiinos võideti Divine Fortune jackpot 46,227 eurot!

betsafe main

Betsafe on üks paljudest Eesti online mängude portaalidest, mis pakub NetEnti populaarseid mänge. Nende hulgas on ka läbi aegade üks enim suurvõite välja maksnud Divine Fortune, mis teisipäeval 15. septembril sülgas välja koguni 46,227 eurose jackpoti! Asja teeb eriliseks see, et õnnelik mängija tabas sellise megapreemia kõigest 20 sendise panusega, mis tõestab jällegi, et jackpoti võitmiseks pole vaja isegi mängida suurtel panustel.

betsafe kasiino divine fortune jackpot winner

Tegemist pole küll Divine Fortune läbi aegade suurima võiduga, kuid meie Eestis võib sellise summa üle juba päris rõõmus olla. Divine Fortune mängul on võidetud aga kümneid kordi suuremaidki summasid, näiteks alles selle aasta mais napsas üks Ameerika mängija ühe spinniga koguni 533,239 eurot ja ka varem on võidetud ligi 400,000 eurot pluss isegi sama mängija lühikeste vahedega 150,000 ja 230,000 eurot. Pole kahtlust, et Divine Fortune peidab endas suurt võidupotentsiaali.


Kui sul veel Betsafe’is kontot pole, saad algust teha hinnalise 500€ sloti- ja 10€ live kasiino boonustega ja ise suuri võite püüdma hakata. Piisab 10€ sissemaksest. Hetkel on käimas veel teisigi tulutõotavaid pakkumisi nii uutele mängijatele kui püsiklientidele, mis naeru näole toovad.

Tervitusboonus kuni 100 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: