Astu Prontobet lehele ja nõua enda 200% kuni 200€ boonust

prontobet kasiino avamine uudised

Linnas on avatud uus online kasiino ja see kannab nime ProntoBet. Tundke põnevust, sest see on suur uudis kõigile hasartmänguhuvilistele – saate oma kasiinohimu rahuldada isegi oma kodust lahkumata.

Prontobet väidab, et pakub tipptasemel mängukogemust laia valiku mänge, alates klassikalistest mänguautomaatidest kuni uusimate live-diilerite laudadeni.

Ja ärgem unustagem ahvatlevaid boonuseid ja pakkumisi, mida nad oma mängijatele saavad pakkuda. Kellele ei meeldiks natuke lisaraha teenida?

Parim osa on see, et Prontobet on Eesti valitsuse poolt litsentsitud ja reguleeritud, nii et võite olla kindel, et teie raha ja isikuandmed on kindlates kätes.

Prontobet mõtles enda uutest mängijatest ja muidugi pani käima toreda tervituspakkumise. Kõik uued kasutajad, kes teevad enda esimese sissemakse vähemalt 20€ suuruses, saavad kätte 200% kuni 200€ pärisraha boonust! Peage meeles, et boonust tuleb läbimängida 40. kordselt ja 3 päeva jooksul peale selle saamist.

prontobet website screens

Esimesest pilgust vaadates tundub, et Prontobet lehel on töötanud enda ala spetsialistid, kes teavad, mida üks mängija näha sooviks. Lehel on kerge navigeerida ja värvitoon on päris rahulik ja mugav.
Igaljuhul, tasub see leht ära proovimist, lisaks saate ka boonuse kätte!

UUS KIIR KASIINO
Tervituspakkumine 200% kuni €200 + igapäevane 10% cashback
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: