Alusta mängimist Coolbetis ilma kontot loomata

Kas oled kuulnud uuenduslikust Pay N Play tehnoloogiast? See on nende jaoks, kes ei viitsi konto registreerimisega vaeva näha vaid tahavad kohe mängima hakata! Lõppude-lõpuks ei soovi keegi tänapäeval enam aega kulutada pika registreerimisvormi täitmisele, veel vähem dokumentide saatmisele. Lahenduse on välja pakkunud usaldusväärne Rootsi makseteenuste vahendaja Trustly ning selleks on “Maksa ja Mängi” tehnoloogia.

coolbet maksa ja mangi

Ava Coolbeti leht, klikka “Tee sissemakse ja mängi” nupule üleval ääres, vali oma pank ja saadki kohe mängima hakata. Lihtne? Soovi korral saad lisada ka oma meiliaadressi ja salasõna, millega järgmisel korral võid ka ilma sissemakset tegemata kontole sisse logida.

Pay N Play töötab hetkel ainult pangamaksena, sest nii saab Coolbet kogu mängimise lubamiseks vajaliku info sinu kodupangast. Coolbet võtab makseid vastu SEB, Swedbank, LHV ja Luminori klientidelt.

coolbet pay and play maksemeetod

Kui oled ühel korral juba sissemakse teinud, saad ka edaspidi kasutada “Maksa Sisse ja Mängi funktsiooni” ja peale sissemakse tegemist oled juba kontole automaatselt sisse logitud.


Loe veel: https://www.coolbet.com/et/pay-play

Tasuta 25 spinni
Tervitus boonus 100% kuni €150 + 50 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: