Ajalooline päev Kiirkasiinos 370,000 euro väärtuses võitudega

kiirkasiino phoenix reborn suur voitja

Kiirkasiino on eestlaste jaoks alles suhteliselt uus nimi ja tuntust on endale seni kogutud peamiselt sellega, et mängimist saad alustada ilma kontot registreerimata. Probleemidevaba alustamine võib olla just see põhjus, miks aina enam slotisõpru pilgud just selle mänguportaali poole pööravad.

Kui Kiirkasiino tõmbab esmalt ligi moodsa disaini ja populaarsete mängudega, siis hiljuti sattus üks mängija ka tõeliselt tulusale võidusoonele. Ilma ühtegi suurt jackpotti võitmata suutis õnnelik Eesti naine erinevatel mängudel kokku lükata 370,000 eurot ja seda kõigest ühe päeva jooksul!


– TEEKOND VÕITUDELE

Kuidas see juhtus? Esmalt pani mängija käima sloti Phoenix Reborn, mis on tuntud tasuta spinnide vooru ja wild asendussümbolite poolest. Peale tunniajast mängimist sadaski juba sülle esimene arvestatav võit- 10 000 eurot. Kuid see oli alles algus, sest kõigest seitse minutit hiljem võis kullaaugu leidnud mängija rõõmustada juba kümme korda suurema võidu üle- 101 355 eurot oli tõsiasi ning Kiirkasiino juhtkond hakkas juba närviliselt küüsi närima. Vaata ka videot.

Õnneuimas mängija suutis samal ajal säilitada kainet pead ja võttis suurema osa oma võidust välja. Tänu Kiirkasiino kiirmaksete süsteemile oli raha pangakontol kõigest minutitega. Kuna mängulusti oli alles veel küllaga, siis sündis otsus mängimist jätkata.


– LISAVÕIDUD

Edasi proovis naine proovis nii Da Vinci’s Treasure, Legend of Shangri-La, Mustang Gold kui ka Victorious MAX slotte ja kõigil neist jätkus võitmine endise tempoga. Da Vinci mängul kukkusid sülle 41 000€ ja 36 000€. The Legend of Shangri La mängus 31 000€ ja Mustang Goldil 16 000€ pluss 17 000€. Kõige tipuks 16 700 eurot Victorious MAX mängul!

Peale sellist enneolematut võitude seeriat oli Eesti mängija valmis tegema järgmise väljamakse, mis tegi kogu päeva kasumiks üle 370 000 euro! See on tõesti ilus päev Eesti mängudemaastikul, mis jääb naisele kauaks meelde.


Proovi Phoenix Reborn slotti tasuta:

Mängi kohe ilma registreerimiseta
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: