70 000€ megavõit Coolbet kasiinos

coolbet kasiino 70k megavoit

Coolbet kasiino on üks Eesti kõige kaasaegsemaid ja innovatiivsemaid mängukeskkondi, kus lisaks niisama meele lahutamisele on võimalik võita ka hiiglaslikke auhindu. Kui jõulude ja uusaasta ajal jagas Coolbet oma mängijatele sadu tuhandeid tasuta spinne ja boonuseid, siis nüüd paugutas üks õnnelik Eesti mängija ühe päeva jooksul omale üle 70 000€ väärtuses võite. Tegemist on highrolleriga, kelle keskmine panuse suurus jääb 40€ ligi, kuid nagu öeldakse- kes ei riski see šampust ei joo!

Kas oskad arvata, mis mängul selliseid võit on võimalik koju tuua? Seekord oli tulusaks slotiks NetEnti seikluslik “Lost Relics” slotikas, kus mängu teemaks ongi just hinnaliste aarete väljakaevamine!

lost relics slot screen

Õnnelik Coolbeti mängija ei võitnud kogu 70 000€ auhinnaraha küll ühe spinniga vaid hiigelpreemiad sadas terve päeva jooksul järjest nagu oavarrest- paari tunni jooksul õnnestus mängijal saada 27 000€, kaks korda 13 000€, 11 000€ ja lisaks väiksemaid võite. Pole paha!?


Ava konto Coolbetis ja alusta oma aardejahti 100% kuni 150€ kasiinoboonusega (pluss 50 tasuta spinni) tehes vähemalt 20€ sissemakse boonuskoodiga CME või võta hoopis 50€ boonust (500%) tehes 10€ sissemakse boonuskoodiga CME2.

Kui kohe sissemakset teha ei taha- pole probleemi, sest kõik, kes registreerivad konto praegu, saavad kasiino kulul 10 tasuta spinni maailma populaarseimal “Starburst” mänguautomaadil.

Tasuta 25 spinni
Tervitus boonus 100% kuni €150 + 50 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: