7 levinuimat viga, mida slottidel mängides tehakse

online kasiino slotti probleem

Võib-olla oled juba aru saanud, et mänguautomaatidel mängimine ei nõua erilisi oskusi ega kogemust. Tegemist on meelelahutusega ning see, kas võidad või kaotad on õnnejumalanna kätes. Siiski on mõned nipid, mida tasuks kindlasti silmas pidada, et oma võiduvõimalusi natukenegi suurendada ja paar asja, mida tuleks kindlasti vältida.

Live-kasiino mängude blackjacki, bakaraa või videopokkeri puhul peaksid olema hästi kursis mängu reeglitega ning oleks hea, kui oled valmis mõelnud ka oma taktika. Sama kehtib tegelikult ka kasiino mänguautomaatide puhul- õnnetegur on nende puhul küll märksa suurem, kuid teatud strateegiad tagavad selle, et saad oma sisse pandud raha eest maksimaalse tulemuse. Võib-olla ei ole sa mõnest järgnevas soovitusest varem kuulnudki. Toome sinuni seitse olulist näpunäidet, mis veebis rullikutel mängides tulevad sulle kindlasti kasuks.


KUIDAS MAJA EELIS ENDA KASUKS PÖÖRATA?

Need, kellele meeldib rullikuid keerutada teavad, mis tähendab adrenaliin, kvaliteetne meelelahutus ja mõnus lõõgastumine. Ägedad heliefektid ja elektrilised funktsioonid panevad pea pööritama ning vahel võib juhtuda, et ka kõige kogenenumad mängijad unustavad endalt küsida: kas on midagi, mida saaksin teha, et oma rahalisi võite suurendada ja kaotusi vähendada? Meie toome sinuni 7 kõige tüüpilisemad viga, mis mängija rahakotile võib korraliku põntsu panna. Loe edasi ja edaspidi spinnid juba hoopis enesekindlamalt.


– #1 Slotimängu abiinfo mitte lugemine

Jah, mänguautomaatide kõige kütkestavad omadus ongi just see, et need on nii võrratult lihtsalt. Sa ei pea omale selgeks tegema hunnikut reegleid või veetma aega selle peale kuni lõpuks mängu “selgeks saad”. Ava mäng, üks spinn ja võid olla miljonär!

Kuid, ehk just selle pealtnäha imelise lihtsuse pärast ei viitsi enamik mängijaid mängureeglitele pilkugi peale visata. Kahjuks võib see otsus teha sulle karuteene, sest kui sa ei tea, mis boonusfunktsioonidest saad kasu lõigata ja kui suur on mängu jackpot, ei tea sa ka, mille peale mängid ja millesse oma raha investeerid.

Soovitame enne esimese spinni tegemist “Info” aken korraks lahti teha, et sul oleks hea ülevaade, kuidas võidukombinatsioone moodustada ning kui palju need sulle sisse toovad. Uuri välja, mis peab juhtuma, et sinu kukrusse kukuks jackpot ja kuidas boonusvoorudest maksimum välja pigistada. Tänapäeva laia mängude valiku juures erinevad boonused teineteisest märgatavalt. Tavaliselt peab boonusmängu käivitamiseks kguma 3 “Scatteri” sümbolit, kuid võib olla ka erandeid.


– #2 Reeglite ja tingimustega mitte tutvumine

Online mängude maastikule on tulnud palju uusi kasiinosid ning kuigi teenus, mida pakutakse on põhimõtteliselt ju sama- mänguautomaadid, live-kasiino lauad ja lauamängud, siis ometigi on igal väiksemalgi kasiinol omad spetsiifilised mängureeglid. Kui neist mööda vaadata, siis võivad probleemid alata juba peale esimese sissemakse tegemist.

Lisaks on igal veebikasiinol oma tervitusboonuste pakett, mille boonustele kehtivad samuti teatud tingimused. Oleks patt jätta tervitusboonused kasutamata, sest tegemist on kõige suuremate ja tulusamate boonustega, mida sa kasiinos kohtad, seega ära torma kohe pea ees mängima vaid pühenda natuke aega, et aru saada, kuidas see diil oma kasuks parimal moel ära kasutada.

Kui oled uus mängija, siis tahad kindlasti kohe mängudega tutvust teha ning selleks on hea võimalus- proovida mänge mänguraha eest. Seda võimalust saad kasutada peaaegu kõikide mängude puhul v.a jackpotimängud. Kui otsustad, et oled valmis pärisraha peale mängima hakkama, siis võid saada olenevalt kasiinost, kas ilma sissemakseta boonuse, sularaha, tasuta spinne või sissemakseboonuse. Kõige tüüpilisem on 100% kuni 100€ tervitusboonus, mis tähendab, et sinu sissemakse summa kahekordistatakse.

Pööra tähelepanu boonuse läbimängimise tingimustele. See on kõige olulisem näitaja, mis paneb paika, kui kiiresti saad sa raha kasiinost välja võtta. Tüüpiline läbimängimise nõue boonusele on 20-korda saadud boonuse summa, kuid võid leida ka märksa suuremaid läbimängimise kordajaid. Kui boonuse summale laieneb juba 30 kordne või suurem läbimängimise nõue, siis neis kasiinodes soovitame mängimist vältida.


– #3 Tea, millal peatuda

Iga mängija peaks enda jaoks selgeks mõtlema, millal tasub mängimises paus teha. Kui sul rohkem raha ei ole, siis sa ei saa lihtsalt enam panuseid teha, kuid selle olukorra vältimiseks on veel paar aspekti, mida meeles pidada.

Kui oled võitnud suurema summa raha või lausa jackpoti, just siis tasub võtta korraks paus ja hingata paar korda sisse-välja. Miks? Sest suure võidu mõjul kipub mängija sattuma eufooriasse, edasi mängides tegema mitteratsionaalseid otsuseid ning kaotama seetõttu palju raha. Jah, teame, et kiusatus on suur ja võib tunduda, et just suure võidu järel algab pidu pihta, kuid kui tahad oma rahakotile teenet teha, siis tõuse arvuti tagant püsti ja jäta mängimine mõneks ajaks pooleli. Igal juhul kehtib reegel, et kas võidad või kaotad, alati tasub jääda kahe jalaga maa peale ning mitte lasta emotsioonidel ennast õhku tõsta.


– #4 Temaatiliste slottide mängimine

Kui küsid, mis imeloomad on “temaatilised slotid”, siis vastame sellele hea meelega. Tegu on mänguautomaatidega, mille tootja saab mängijate poolt mänguautomaadil kaotatud rahast kindla osa. Näiteks üks hea näide on progressiivne slotikas “Wheel of Fortune”, mis on loodud samanimelise telemängu põhjal. Kuna mängutootjale kuulub juba ette arvestatult osa sinu rahast, siis see tähendab, et seda tüüpi mängud ei pruugi keskmiselt kuigi tulusad olla. Isegi, kui tegu on progressiivse jackpotimänguga, siis keskmine tulusus mängijale võib neil jääda kõigest 85% kanti.

Kui sinu jaoks on slotimängu puhul kõige olulisem selle väljamakseprotsent, siis soovitame vältida temaatilisi slotte, mis on tihti loodud tuntud filmide või teleseriaalide põhjal. Nendel mängudel on tõeliselt sensatsioonilised heliefektid ja perfektne graafika, mis tähendab, et nende loomiseks on kulutatud ka märgatavalt rohkem raha. Nii maapealsed kasiinod kui ka veebikasiinod peavad temaatiliste slottide pakkumise eest maksma ka vastava filmi-või telesarja tootjale, mis tähendab veelgi suuremat kulu, mis makstakse kinni mängija taskust. Kui eeltoodu põhjal otsustad, et soovid ise rohkem võita, siis tasuks vaadata muud tüüpi mängude poole. Lubame sulle, et pikemas perioodis tasub see rahaliselt sulle ära.


– #5 Mängu tulususe (RTP) mitte teadmine

Ehk oled kuulnud, et igal slotimängul on üks oluline statistiline näitaja, milleks on teoreetiline tulusus mängijale lühendiga RTP või TRTP (theoretical return to player). See ei tähenda midagi muud kui eeldatavat protsenti, mille mängija oma kõigist tehtud panustest pikemas perspektiivis tagasi võib võita.

RTP on tavaliselt välja toodud iga mängu info nupukese all, kuid kui sa seda sealt ei leia, tuleb appi Google, kust peaksid püüdma leida mängu ametliku informatsiooni vastava mängu looja koduleheküljelt. Kui tahad võita rohkem- otsi mänge, mille RTP on vähemalt 95% või kõrgem.

See ei tähenda muidugi, et iga panustatud 100€ puhul peaksid kohe tagasi saama 95€, kuid pikemas perspektiivis see protsent kujuneb ligikaudselt selliseks nagu RTP on välja arvutatud.


– #6 Ainult progressiivse jackpotiga mängude mängimine

Hiiglaslike jackpottidega mängud on slotisõpru alati kõige enam võlunud, kuid ära unusta, et jackpoti summa moodustub ei millestki muust kui mängijate enda tehtud panustest. See omakorda tähendab, et jackpoti mänge mängides võid rullikutel keerutada pikalt ilma mitte midagi võitmata kuni keegi õnnelik kogu mängu pandud raha omale saab. See võid olla just sina, aga meie soovitame raha panna mängudesse, mis pakuvad sulle tehtud panuse summa võitmist tagasi kuni 5000 kordselt. Just need mängud suudavad võimaldada mängijale kõrgeimat keskmist kasumlikkust.


– #7 Pane paika oma eelarve

Kas sulle on tuttav olukord, kui mõtled, et spinniks natuke ja siis mõne aja möödudes oled ajataju hoopis kaotanud ning pangakontol laiutab tühjus? Just nii juhtub, kui sa ei pane enda jaoks paika summat, mida oled valmis kasiinomängudel mängu panema ning ka kaotama. Sest õnnemängud just seda on- mängu tulemuse otsustab õnne ning alati sa võita ei saa.

Mängu eelarve paika panemine ei olegi tegelikult nii keeruline. Näiteks saad välja mõelda summa, kui palju oled nõus iga päev slottidel mängimise peale kulutama. Paljudel kasiinodel on olemas ka vastutustundliku mängimise tööriistad nagu näiteks päevane kaotuslimiit, ajaline päevane mängimise limiit jne.

Kui võidad raha, siis pane võidetud summa kõrvale ja mängi edasi panuse summaga, millega raha võitsid. Või vastupidi- pane tehtud panuse summa kõrvale ja mängi edasi võidetud rahaga. Kui sa kaotad, jäta mängimine pooleli ja leia omale muu meelelahutuse viis. Nii võid kindel olla, et sulle jääb mängimise lõpetades teatud summa kätte.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: